שנה טובה - אני רוצה להציג את עצמי

מור א

New member
שנה טובה - אני רוצה להציג את עצמי

שלום לכולם אתמול פעם ראשונה שלי בפורום ונראה לי שאני ישאר כאן עוד זמן רב אז אני בן 23 מי-ם כרגע לא עובד עבדתי שנתיים בחברה ופוטרתי עקב צמצום כח אדם אז אני קצת חותם בלשכה ומתבטל המוווון אני לא יודע בדיוק מה אני רוצה מעצמי בחיים מה אני הולך לעשות לעבוד , ללמוד , לטייל לפני שבועיים נתקלתי בדבר מוזר פעם ראשונה שהיה לי התקף חרדה אומנם הוא היה התקף קטן אבל בהחלט משמעותי התגברתי עליו - והחלטתי שאני יכין את עצמי טוב טוב להתקף הבא שהוא יגיע אם הוא יגיע אני ידע איך להתמודד איתו ואיך להכניע אותו ואז התחלתי לקרוא ספרים התחלתי להתענין קצת מדיטציה קצת בודיהיזם קצת יהדות ופורום..... והפורום הזה הוא מקום מקסים אהבה ממבט ראשון אני אשאר כאן אני מקוה שאני אוכל לעזור ולהעזר אז שתהיה לכולם שנה טובה ומתוקה שנה ללא פחד...... ושכל משאלותיכם יתגשמו.... באהבה - מור

קיט

New member
מור ../images/Emo23.gif !!!

דבר ראשון - אני כ"כ שמחה שאתה כאן! לאשאני שמחה שיש לך התקפי חרדה (חס וחלילה) אבל אני שמחה שיש מישהו שקרוב לתחושות שלי ש... יודע בערך עם מה צריך להתתמודד!! רוב האנשים שדיברו איתי מתמודדים עם זה כברהרבה שנים . אבל גם לי זה חדש מאוד. אני אובחנתי רק לפני חודש אחרי התקף קשה . ולצערי היו לי כמה התקפים מאז.. זה מפחיד .. אבל אני בטוחה שנביס את זה :)!!! תשאר איתנו קיט

למעלה