שנה טובה והתחלה מוצלחת לכולם...

שנה טובה והתחלה מוצלחת לכולם...

לכל מי שמתחיל, שמסיים, שהולך למעון, לפעוטון, לכיתה א או יא' בהצלחה לכולם בטח גם אילנה מתחילה מחר, בהצלחה אילנה וכן... גם לי אורית

ספרו!!!!! איך היה?

איך היו הפרידות? הפגישות? אצלי אותו דבר, דבר לא השתנה, וטוב שכך, אותו צוות בגן ואותה כיתה בבית הספר, כיף!!! שתהיה שנה מקסימה אורית

ilana k

New member
האמת שאני לא ממש הפסקתי לעבוד

בקיבוץ הגנים עובדים שנה שלמה חוץ משבוע אחרון של אוגוסט שנועד בשביל הכנות של הגן לשנה הבאה. אז אנחנו עם הצוות עבדנו יום ולילה יומיים ואז יצאנו לחופש של שלושה ימים. אני עובדת עם צוות חדש, בנות מתוקות מאוד. הילדים כולם חדשים (24 ילדים) בני 3. מקווה שיהיה כיף. ליאורי בינתיים נמצא בגן עם אבא שלו , ולפעמים כאשר אבא שלו הולך (לפי הנחיית הגננת) אני שומעת צרכות עד הגן שלי, והאמת זה נורה ואיום לשמוע ככה את הילד שלך צורח ואת לא יכולה אפילו לגשת אליו (יש התחייבות לעבודה). אבל אני מקווה שתוך זמן קצר הוא יתרגל.

טאניוש

New member
לאון במשפחתון מיום ראשון

כבר הביא משם אוצר מילים גדול בעברית. הוא קולט ממש מהר את השפה, אני די בהלם מזה. בנתיים לא היה בכי וקשיי הפרדות מאמא (אולי עוד לא נפל האסימון, אבל הילד הזה הפתיע אותי לא פעם, יש מצב שגם לא יהיו
). אני אומרת לו "ביי", הוא עושה לי "ביי" בחזרה וממשיך לשחק. הודעתי למטפלת על קלאב פוט, ביקשתי שאם משהו ייראה לה לא כשורה שתיידע אותי. היא שאלה איזו רגל היא רגל קלאב פוט , השאלה שתמיד גורמת לי לחייך
. אין הבדל בין הרגליים
. בהצלחה לכל המורות
.

נו, והיום???? איך היה לליאורי

מסכנה, באמת לשמוע את הילד בוכה ואי אפשר לגשת, זה נורא,,,, אוי אני לא רוצה לחשוב על ההסתגלות שהייתה לי (וגם לו) לגן לפני שנתיים.... הכל עובר, היום הוא לא רוצה ללכת משם בהצלחה ומחזיקה אצבעות אורית

ilana k

New member
היי. תודה על התעניינות

טפו טפו טפו, משתפר מיום ליום. אומנם יש בכי כשאני ובעלי הולכים , אך כעבור זמן קצר הוא נרגע. היום גם ראיתי את הקבוצה בטיול לים (כמובן שהסתתרתי בין העצים) וראיתי ילד מאושר (שוב חמסה, חמסה חמסה). כל יום ליאור חוזר עם חוויה חדשה. "היום ראיתי טוקי, וביום אחר פרה, וביום אחר דגים , ים...". בקיצור כיף חיים. והיום כשבעלי בא לקחת אותו מהגן ליאורי ניגש אליו, נתן נשיקה וחזר לשחק ולא רצה ללכת. אני מקווה שימשך כך. בשבוע הבא בגן מתחילים לישון (עד 4) ואז נראה. יום טוב לכולם

למעלה