שנה טובה וחג שמח לכולכם!

Juramento

New member
שנה טובה וחג שמח לכולכם!../images/Emo74.gif

מי יתן והשנה שתבוא עלינו תהייה שקטה ובטוחה, ושנוכל לחיות את חיינו בנחת ובשקט, מי יתן ותבוא עלינו שנה של פריחה כלכלית(ושמחירי הדלק ירדו..בבקשה..). ועוד בקשה אחרונה - שגם שהשנה הזו תהייה עוד שנת זיכרון קדוש לקדושי השואה המתים והחיים ביניינו.

morgold

New member
שנה טובה ומוצלחת../images/Emo75.gif

שתזכו לראות רק אושר, בריאות והמון אהבה! ובהצלחה לכל היוצאים למסעות בזמן הקרוב ובכלל. ב
מור. נ.ב- לא נעלמתי. אני "מרחפת" בפורום מידי יום ביומו ולא מגיבה חחח אני מתה על הפורום הזה ורק מפיקה ממנו ידע רב אנצל את הרגע הזה כדי להודות לכל המיידעים למיניהם, לכל מי שמביא תמונות נדירות ופרטים. לי אישית זה מאוד חשוב ונושא השואה יקר לליבי. אז
ושנה טובה ופוריה אמן!

שנה טובה ומתוקה............../images/Emo74.gif

כמו שכבר אמרתי שנה טובה, שתגשימו את כל החלומות שלכם ואת כל מה שאתם אוצים. שהמחיר של הדלק ירד אחרת ההורים לא יתנו את האוטו (חחחחחחחח) שכולנו נהיה בריאים וחזקים והכי חשוב שנמשיך לעשות עבודת קודש בפורום הענק הזה והנהדר הזה......... אוהבת את כולכם עלוה..................

שנה טובה שקטה וטובה שתבוא עילנו

השבוע החלטתי מה לעשות את המחויבות אישית שלי ויש את מרכז משמעות בעיר אז איך אני לא יתנדב שמה אז אני הולך להדריך ילדים בכיתות ו אצלינו בעיר לעשות עבודות בנושא השואה אני ממש מתרגש בנוסף אני הולך להציל חיים במד"א אז שנה טובה ומתוקה לכולם!!
אוהב את כולכם פורום יקר

Juramento

New member
גיא, שנה טובה (גם לכולכם!)

אני מבין שאתה הולך להתנדב במרכז משמע"ות, תשאל שם על ניצולת השואה רותי שרון, ואם תפגוש אותה, תשאל אותה על אלון הנכד של ליובה. שנה טובה ובהצלחה!

Lp Fairy

New member
שנה טובה..[=

אנשים יקרים...אומנם אני אומרת את זה לכולם אבל אני באמת מתכוונת לזה.. תנצלו את השנה הזאת! היא לעולם לא תחזור..נצלו כול יום כאילו הוא האחרון שלכם!!! והכי חשוב..תמיד תמיד תמיד תעבירו את הסיפור מסע שלכם הלאה..תמיד תעבירו אותו...כדי שהדור הבא והדור שאחריו לא ישכח את זה אף פעם... אוהבת...רעות..[=

taltal3001

New member
שנה טובה!!!../images/Emo74.gif

לכולנו שנה טובה יותר מקודמתה. ראשית , שתהה שנת שלום, או לפחות עליה על מסלול אמיתי להמראתו. שנה בה יפסק ההרג,ותנצח התקווה ועימה האמונה ברוחו של האדם. שנה בה נדע לסלק את הדרוש סילוק מחיינו ולבחור את מה שדרוש באמת לעתידנו. שנה בה ניקח אחריות על מעשינו ומעשיהם של מי שמייצגים אותנו. שנה בה נכלכל מעשינו תוך מחשבה יותר על זולתנו מאשר על עצמנו. שנה בה נפתח את ליבנו לאחר שחי עימנו, בין אם הוא גר 5 דקות מאיתנו או בא ממרחקים אלינו. שנה בה נבין כי עת לעשות בטרם פורענות שנה בה נבין כי לעולם חוסן. שנת צדק שתשרה במשפטנו שנה בה ישרור דין אחד לאלמנות ויתומים כמו לגבירים ושועים. שנת בריאות לכל אחד מאיתנו בנפרד ולכולנו יחד כחברה. שנת שגשוג וצמיחה שנת פיתוח ויצירה.

lihi r

New member
שנה טובה לכולם ../images/Emo74.gif../images/Emo75.gif

שהשנה תהיה שקטה ובטוחה ושתמיד תמיד נזכור את הימים שעברנו שם בפולין על מנת שנוכל להעביר את הזיכרונות הלאה

at22

New member
שנה מעולה../images/Emo41.gif

מבקשת סליחה מכל מי שפגעתי בו, או מכל מי שסתם עיצבנתי אותו..
חג שמח, כייפי, טעים, וכמובן- מועיל. ושוב- שנה טובה לכל עם ישראל מכל בחינה אפשרית, וחתימה טובה בע"ה

../images/Emo74.gif

מלא זמן לא כתבתי כאן כמה הכול השתנה וכמה הכול גדל!!! טוב לראות אנשים חדשים וטוב לראות כאלו גם שחזרו מהמסע לא מזמן!!! בכול אופן שיהיה לכולם חג שמח ושנה טובה ומתוקה ותמשיכו להחזיק תפורום הזה כמו שהוא!!! אין לכם מושג איזה הרגשה אדירה זו לחזור מהצבא ולראות איך הכול גדל ומשתנה!! לילה טוב.

R e A

New member
../images/Emo45.gifכל מילה../images/Emo13.gif שנה טובה...

וגם כמובן דאבל למכבי:X

למעלה