שנה טובה וחג שמח לכולם

tlingit

New member
שנה טובה וחג שמח לכולם ../images/Emo24.gif

אני מאחלת לכולכם אהבה, סיפוק והמוני רגעים יפים של חסד, וכמובן המון בריאות לכם וליקרים לליבכם. שנה טובה, שנת הצלחות, התחדשות, שגשוג ושמחה

ענבל כהן חמו

מאמנת אישית בכירה ומדריכת מאמנים מוסמכת
מנהל
שנה טובה וחג שמח ../images/Emo42.gif

חג שמח, ושתהיה שנה טובה, שנה של מעוף, התפתחות והצלחה.

isaacm

New member
שנה טובה

מאחל לכולכם את שאני מאחל לעצמי שנה של עבודה מאתגרת ומהנה שנה של הצלחות ולקיחת אתגרים חדשים שנה של נתינה ללא ציפיה לתמורה שנה של אהבה עצמית ואת השנה הזו אני מאחל לכם שתאספו רגע בכל פעם
איציק

../images/Emo74.gif../images/Emo140.gifשנה טובה לכולם.

שנה טובה לכולכם, שנת צמיחה, שגשוג ואהבה, שנת שלום ובטחון, שנה מלאת אהבה. שנת שלווה. תחל שנה וברכותיה, תכלה שנה וקללותיה. בואו השנה נסתכל כולנו על חצי הכוס המלאה, על מה שכן עובד, על מה שהצלחנו לעשות-על התוצאות שאליהן הגענו. שנה של הוקרות-שנה שבה נראה ונדבר מתוך הגדולה של מי שמולנו, ונגדיל אותו. שנה של עשיית הבדל בחיים של אנשים. חופש, אהבה, ביטוי עצמי מלא. יניב.

שתהה זו שנת הגשמה

שנה של שלווה ואורח רוח שלום בפנים ושלום בחוץ שנה של חמלה ואהבת חינם לכל אחד ואחד מכם ולכולנו יחדיו

Rוני

New member
שנה טובה לכל חברי הפורום

ובני ביתם אמנם אני לא פיסית לאחרונה אבל אני פה מנטלית
מקווה ששלום לכולם מתגעגעת ****** לאבי ולדורון - אם נשארו לך זרעים משנה שעברה, כשיתחילו הגשמים זה הזמן לזרוע למיכל - אם נשארו פקעות, קררי 6 שבועות ושיתלי שוב. אולי יצמח משהו מעניין

Rוני

New member
ואיפה התיקון שלי שאמר - אופס. מה לא פיסית?

ועוד איך פיסית רק לא פה פיסית זה היה מזמן נעלם וזו פרפרזה

שנה טובה

כזו שתפגיש אתכם : עם חלומות ממומשים וחלומות חדשים עם נועם וטוב ועם הזכות לאהוב עם הצלחה ופריחה ועם יכולת הסליחה. שנה טובה ענת (משתעשעת, בלי תכנון, בחרוזים בנאליים
..)

למעלה