שנה טובה וחג שמח

גל-עמית

New member
שנה טובה וחג שמח ../images/Emo74.gif ../images/Emo76.gif ../images/Emo48.gif

היום, ב´ דראש השנה..... והכל כמו נראה כזה שקט........................עכשיו 09:05.... והשקט, כמו שקט של יום כיפור בבוקר....כנראה שהייתה גאות אתמול אחה"צ....למה? או,.... אתמול אחה"צ הלכו ל"תשליך". נו, ואיפה עושים את זה? על חוף הים...ומושכים את הכיסים החוצה...(אבל קודם בודקים שאת הכסף הקטן, השאירו בבית...) וכנראה שהייתה גאות...והאנשים התרטבו קצת מהמלח...והריח...והדבקות במטרה, הפילה בהם קורבן...כי אחרי שמעיפים את כל החטאים של השנה הקודמת, הופ, ישר לחטאים של השנה החדשה...לא ככה? אני זוכר שכילד, כל כך פחדתי שהחטאים, מהרוח - יעופו עלי בחזרה..... אח"כ כבוגר....לא היה אכפת לי שישארו...... אז, שיהיו לנו רק חטאים "טובים", שלא נפסיק לחלום, ושהכל - יעבור רק ממול...... שנה אחלה, שתהיה....(שב"תפוז" לא יכעסו בגלל ה"אחלה" ממקודם...)

ענבר.

New member
שנה טובה גל עמית

אני מבינה שאתה כבר בדרך לאיסוף חטאים חדשים...

magy

New member
תני לו להתאושש מהחטאים הקודמים

אולי הכיסים עדיין מלאים......
)))))))))) סתאאאאאאאאאאאאאם........לא מעורה בחטאים של הנ"ל....... אבל מצאתי......אתר שבו מכינים אגרות ברכה לכל החגים..... ויש גם איגרות סליחה....... ומי מאיתנו לא צריך מדי פעם איגרת כזו..... האתר הכללי למטה....... הסליחה הפרטית.........בנפרד............. בבדיקה מסתבר שאין איגרות לסליחה...... לא להאמין........

ענבר.

New member
סליחה

היא מילה כל כך קצרה שלא צריך להתאמץ עבורה ולהתאים לה תמונה... לפני כמה מאות שנים, המציאה הכנסיה "פטנט" - אגרות כפרה. תמורת תשלום לכנסיה היית זוכה באגרת כפרה שאמרה, שכל החטאים שלך נמחקו... כמה פשוט וכמה "זול" לקנות סליחות...

"לשגות אנושי - לסלוח אלוהי"

ציטוט משל אלכסנדר פופ. "סליחה" היא אחת המילים היותר יפות בשפת אנוש, כמעט כמו המילה "אהבה"... ואם נקשר את הנאמר לנוסטלגיה במשמעות של "עבר".. אז ככל שאני מתבגרת אני נוטה יותר להבין, וכך - מתוך ההבנה - מגיעה הסליחה. שלום ושלווה לכולם.

ליידילי

New member
חמלה

חמלה מצרפת בתוכה את האהבה ואת היכולת למחול. מחילה וחמלה הולכות כרוכות זו בזו וזה אומר הכל.

ez

New member
באותו הקשר, זה יותר ענייו של יום

כיפור מאשר של התשליך בראה´ש. ואני לא סובל את היום הזה, עם המצור המוחלט והאינתיפדה של הילדים עם האבנים וכל ישראל, שכל השנה זוללים טרפה ומחללים שבת וחוטאים על ימין ועל שמאל (אזניים תצילנה) פתאום נעשים לי כאלו פוציניו מוציניו וצמים (בתירוץ של טוב לבריאות) ונועלים נעלי ספורט (עם גרגרים) והולכים לבית הכנסת ומבקשים שם מחילה מאלוהים (שבאמת אין לו מ-לשות כל השנה מלבד ניהול יומן המעשים הטובים והרעים האישי שלהם) כדי שיוכלו להמשיך ולחטוא (וויי זמיר). אז אני מסתלק לי לשבוע לקוסטה דל סול ברוכת השמש ו- כן, אני יביא כמה תמונות בשביל כל החוזרים בתשובה. נו, מילא, שיהיה לכם גמר חתימה וגו´

כחוטאת מושבעת ,אוכלת טריפה,

שרצים ,וטועמת נבלות רק בעיתות מצוקה גסטרונומית. מביעה בזאת את תמיכתי המלאה בחוטאים בגאווה. סע וטייל ובלה ותהנה ומסור ד"ש לחמורים של מיחאס.

ענבר.

New member
מצטרפת למקהלת החוטאים

ואם לא קשה לך להוסיף עוד ד"ש, על זה של אחותו אז תמסור ד"ש לפדרו, זה מהבתים התלויים של רונדה. ותגיד לו שענבר שלחה אותך
תהנה יא איזי.

למעלה