שנה טובה ומבורכת לכל הגולשים והגולשות

ל-Taltal4 המדהימה ולכולם

ל-Taltal4 :המון המון המוני תודות על המשלוח, ולצריפינה ולנירה63, לסאג1 לנעמי פסי ולכל הנפלאות, מאחלת לכולכם שנה נפלאה שנת אהבה שנה בריאה שנה גדולה שנה בלי דמעות ודאגות שנת התקדמות שנה וירטואלית ומציאותית של אושר שנה בלי זעם שנת חיבה שנה של טוהר מידות שנה ידידותית שנה שכולה טוב שנת למידה שנה מאושרתתתתתתתת שנה עם נעימות בלב ונפלאה שנה בלי סערות שנת עידוד שנה פורחת שנת צדק שנה של קייטנות לנשמה שנה של ריחות חדשים שנת שלום שנת תרומה מכל הלב גלית ואלונה

מאמאסאן

New member
../images/Emo214.gif שנה טובה ומתוקה לכולם

לכל אלה שנשאו בעול, ועשו כמעט הכל אספו חילקו שינעו ועוד, תודה להם מאד מאד. היתה שנה, היא כבר חולפת בחדשה, היא מתחלפת, יש לייחל ולקוות לשנה, קלה מזאת. כולכם אוצר גדול יקר עם לב גדול, זה העיקר, שנה טובה, נעימה, ושלווה, ממני אליכם שלוחה אהבה.

צריפינה

New member
שנה טובה לכוווווווווווווווווווולם../images/Emo23.gif

בפרוש חגינו עת השנה תחל, ברך שנתנו, שנה טובה, האל. חזק ידינו. יד כל בונה עמל, כנס פזורינו, לארץ ישראל. תן חסד אור, גיל ודרור, ברכת דור תן אושר ותום, לילה ויום. אך לטוב פה ניפקדה, ניפקדה, ניכתבה, ניכתבה נא, בראש השנה! את שדותינו, ברך בשפע בר ועדרינו, ירבו בגיא, בהר. ימתק פיריינו, ינעם זה פרי הדר, חדש ימינו כבימים עבר. תן...........

צריפינה

New member
שנה טובה לכווווווווווווווווולם

בפרוש חגינו עת השנה תחל, ברך שנתנו, שנה טובה, האל. חזק ידינו. יד כל בונה עמל, כנס פזורינו, לארץ ישראל. תן חסד אור, גיל ודרור, ברכת דור תן אושר ותום, לילה ויום. אך לטוב פה ניפקדה, ניפקדה, ניכתבה, ניכתבה נא, בראש השנה! את שדותינו, ברך בשפע בר ועדרינו, ירבו בגיא, בהר. ימתק פיריינו, ינעם זה פרי הדר, חדש ימינו כבימים עבר. תן...........

A N N 7

New member
../images/Emo24.gifל-../images/Emo189.gif../images/Emo24.gifלך צריפינה. המיוחדת..|י

מבקשת ממך לחשוב עלי אין ניתן לעזור לי. להיות בהכרות וגם לחגוג אתכם.- עבורי זה ים חג לצאת מהבית כך .אני גם אתרום ממני מטעמים. טובים מהלב. הכול אני אכין אצל הכלה שלי... רק נשארת השאלה. איך לתת לי חצי טרמפ אני אגיע בלי הליכון אני בטוחה שאקבל יד טובה מאחד המלאכיות.לעזרה קטנה לקחת וגם יד למדרגות. לעלות לא מתקשה. ומאמינה אני שיש בכול מקום מעקה להחזיק. לא אקשה? על אף אחד? מודה לך וכול תגובה אקבל. אני רוצה לאח לך שנה טובה בריאות דרך צלחה בכול אשר תפני. . אוהבת אותך חני. גם מהבן יש לך שפע ברכות על הכול על העשייה שלך כאן שם בכול מקטם. חני באהבה אני גם במסר אכתוב לך אם אפשר.. חני חג שמח.

1 5 0

New member
שנה טובה ומבורכת צריפינה וגם לך מוטיא

ארומהרוני, אני מצפה לעידכון בעניין הרדיו?

ella59

New member
שנה טובה לכולם..המון אור ואושר ../images/Emo24.gif

מאחלת לשנה החדשה שנה טובה ורגישה זו בעצם הגישה תקבל באהבה שנת שלום ושנת שלווה היי יפיוף קח את החיים בכיוף החיים הם כן ים וחוף אז נצל אותם עד הסוף החיים הם לא תחרות ולא תמיד חשובה המהירות למד לנצל אותם ברגיעה וזכה לשנים של תקווה והנאה התחלות הן תמיד גם סוף. שיהא זה הסוף לאכזבות,למריבות, לשנאה ולמלחמות. והתחלה של ימים טובים,הגשמת חלומות,ידידות ואהבה. שתהא השנה הקרובה שנה מדהימה שנה טובה לאדם ולאדמה. שנה טובה ומתוקה שנת בריאות והצלחה שנת שלום והקשבה והכי חשוב, שנת אהבה. ועכשיו נותר רק לבקש שכל משאלה תתממש... באהבה מכל הלב אלה

רiנה

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo75.gifשנה טובה../images/Emo74.gif../images/Emo23.gif

שנת אהבה, הגשמה עצמית, אושר, אחווה, שלווה, חברות אמת, הצלחה ובריאות.

0ziris

New member
שנה טובה ומבורכת ../images/Emo75.gif../images/Emo74.gif../images/Emo57.gif../images/Emo210.gif

נועית10

New member
../images/Emo75.gif../images/Emo74.gifשנה טובה וחג שמח../images/Emo141.gif

לרגל השנה החדשה אאחל לכם שתהיה שנה של התחלות שיגשוג ופריחות. שנה שבה הכל יתנהל בכשורה עבורכם.

רותה לי

New member
שנה של אהבה, ביישנות והתגשמות חלומות ../images/Emo74.gif

לכל חברי הפורום המופלא שנה מופלאה לכם שנה של רוגע הקשבה ונתינה הלוואי שיתגשמו כל החלומות... הלוואי... הלוואי... שנה טובה, חג שמח לכם ולכל בני ישראל...

כן כן... עוד שנה חדשה בפתח!

מאחלת לכל בית ישראל, שנה של פריחה, שגשוג והצלחה. שנה של בריאות ופרנסה, שנה שתהא טובה מקודמותיה ובעזרת ה' שנראה רק טוב מפירותיה. ולכל מי שטרח, עמל, שינע, התקשר, דאג, הכין, הביא, לקח, העביר לאחר, כתב בפורום, קרא בו, נתן מלה טובה, חיוך, ולקח חלק בדרך גלויה או סמויה בפורום הנפלא הזה, שתהא שנה שבזכותה נעלה ונפרח, שתמיד נהיה בצד הנותן ושתמיד יהיה לנו הסיפוק לראות את האחרים פורחים. שנה טובה!

../images/Emo74.gifשנה טובה ,מאושרת,פוריה ובריאה לכולם

כל שנה לחן: עמוס ברזל מילים: ניסן פרידמן כל שנה מתחילה בסימן שאלה כתינוק המודד צעדיו כמו זריחה מתגלה, על כנרת כחולה ופניה לשמי מערב. כל שעה מתחילה בסימן שאלה כמו הלב הפועם לו קצובות. כמו גבעול ירקרק שצומח בלאט ופניו לפסגות הגבוהות. זה נפלא ששנה מתחילה לה בשיר וברוח טובה! כל שנה מתחילה בסימן שאלה ואנחנו נמצא לה תשובה. כל שניה מתחילה בסימן שאלה ולפני שתשוב היא תחמוק כמו ליטוף רוח ים, שעולה מאי שם ניגוניו עוד נשמע מרחוק. זה נפלא ששנה מתחילה לה...

tyran8

New member
לכל האנשים המיוחדים שהכרתי כאן שנת אור אהבה ו

והצלחה . שנת מלכים שנת פרנסה טובה וכוח הנתינה שרק ייעצם כמו יין משובח!!!! תודה לכולכם ובמיוחד לעומר המקורית ולאוריזיס המדהים TYRAN8

r i n i

New member
../images/Emo74.gifשנה טובה לכולם../images/Emo75.gif

שנת בריאות שנת אושר שנת הצלחה שנה שבה יתמלאו כל משאלות לבכם לטובה

למעלה