שנה טובה ומתוקה

טיפקסית

New member
שנה טובה ומתוקה

השנה החדשה ממש בפתח ורציתי לאחל לכם שנה טובה ומתוקה. שנה של מוזיקה ויצירה. שנה של בריאות ואהבה,שנה של חלומות ותקווה. שנה של אושר וחיוכים,שתהיה מלאה בעצים ופרחים. שנה של הצלחה ועשייה,שנה שתהיה מדבש מתוקה. שנה בה נדע לקבל אחד את השני למרות שאנחנו שונים,כי בסופו של דבר כולנו אחים. תזכרו שעם חיוך אחד ניתן לשנות את העולם,ותמיד זיכרו אחד כולם בשביל אחד,ואחד בשביל כולם. שתהיה השנה החדשה טובה יותר מקודמתה,ונזכה לשמוע רק בשורות של שמחה. שנה שבה נרים את הראש ונמשיך ללכת בדרך כי החיים שלנו הם מלאי ערך. תהנו ממה שאתם עושים בכל יום,ושתהיה לכם שנה של חלום. שנדע לפרוץ את המחסומים ולשים את המחלוקות בצד,כי אנחנו עם אחד. בואו רק לרגע ופיתחו את הלב והנשמה וביחד תהיה לכולנו שנה טובה מאחלת לכולכם באהבה בשמת

הוד11

New member
תודה רבה!!! שנה טובה גם לך!!!

שנה טובה לכל באי הפורום הזה לכל עם ישראל.

שנה טובה טובה טובה../images/Emo74.gif../images/Emo75.gif

קודם כול קובי שנה טובה ותוקה שתיהיה לך ולכולם שנה כמו הדבש(נשמע טוב לא?חחח) מה אני יאחל לכם רק טוב אושר הצלחה בכול מה שרק....תבקשו אוהבת מלא מלא פורום קובי אוז השולט
אההה ועוד משהו בטח לא מובן למה נכנסתי לכאן אז בסופו של הדבר אתם תבינו וחוץ מזה שאני מזה אוהבת את קובי אוז ישולט שכמותכה אוהבת מלא מלא מלא שיהיה את כול הטוב השנה ורק תצליחו בהכול שלכם אורייה שנה של אהבה והצלחה יאלללה אוהבת(כמה אוהבת אההה לא תאמינו כמה יש בליבי ובנשמתי אהבה) איך אפשר לסיים בלי אוהבת, וגם אותכם

הוד11

New member
צריך לעשות שובר שיויון בחוליה החלשה

או שפשוט אושרי יגיד את מי הוא מעיף

למה ניראה לכה שאושרי קובע....חחחח

אין מצב בעולם אני חושבת שהרוב מחליט ולבנתיים מי שמצביע משפיע לא? אז כולם תצביעו בבקשה
שמעתי מישהי אומרת יהודי לא מגרש יהודי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אוהבת את כככככככככולם מלא מלא מלא יאללה לבנתיים ערב נפלא וחג שמח
שיהיה מלא
ומלא

הוד11

New member
אשרי פשוט הצביע לשני שירים

הוא צריך לבחור אחד מביניהם ואז יציאו את השיר שהוא בחר

כל אחד מצביע מה שבא לו לא?

בסוף נראה מה יהיו התצאות לבנתיים,,,,, מי שמצביע משפיע חחחחחחחחחחח (כבר אמרתי את זה אבל חשוב להדגיש את זהחחחחחחחח
)

הוד11

New member
לא הוא הצביע לשני שירים

הוא הצביע ל אם ייפול גורלע ול ירון זהבי בשביל קליפות הגרעינים אם הוא יצמצם את הבחירה שלו לאחד מהם נעיף את זה שהוא בחר

את האמת אני אוהבת את שני השירים...

יש לו בחירה מאוד קשה,,,חחחחחחח אבל אם אני לא טועה שיר אחד כבר יצא והאמת שלדעתי כול השירים הם יפים ושווים הבחירה מאוד קשה המתח בעיצמו חחחח
אוהבת את כול השירים קובי אוז,,,,,,,מתה על הפורום הזה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אהה אושרי אפשר לעזור הצעה שלי: אם יפול גורלע או בכלל שיר בלחץ הצבעה נעימה לכולם

למעלה