שנה טובה לגולשי תפוז
אנשים

שנה טובה לגולשי תפוז../images/Emo43.gifאנשים

גולשים יקרים, ממש לפני שהשנה החדשה נכנסת והשנה הקודמת הופכת להיסטוריה, אנחנו, משפחת תפוז אנשים, רוצים לאחל לכם וליקרים לליבכם שנה מאושרת, בריאה ומלאה ברגעי אושר והנאה. שנה של עולמות חדשים, גילויים וחידושים, חברויות ,כתיבה משובחת והנאת קריאה, בפורומים, בקומונות, בבלוגים וגם בפליקס. מקווים שגם בשנה הזו 'תפוז' ימשיך להיות הבית השני (או הראשון) של כולנו ונהנה מגלישה בטוחה, מהירה ומעשירה. שנה שהטוב בה ייזכר למרחקים ארוכים והרע יעלם כלעומת שבא. חג שמח
משפחת תפוז אנשים אירועי היום
ראש השנה בפתח ופורום דיאטות ואורח חיים בריא, מזמין אתכם להעלות את המתכון הכי מוצלח שלכם לפורום, ואולי לזכות בעותק מהספר המטבח הבריא של הוצאת "על השולחן" מאת אורלי פלאי-ברונשטיין ושי לי ליפא אנג'ל הקליקו כאן ושיהיה בתאבון: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=132&MessageId=122098879
שולחן החג שלכם כל-כך יפה שחבל לגעת באוכל כדי לא להרוס? צלמו אותו, העלו תמונה לשרשור הפעילות בפורום שלושים פלוס ואולי תזכו בפרס שווה: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=101&MessageId=122064544

Tender Thunder

New member
silence is a scary sound

יש למישהי/ו את השיר ויכול/ה לשלוח לי? שלחו לי מסר או תגיבו כאן, שאני אתן את כתובת המייל/מסנג'ר שלי :) שנה טובה

גרבע

New member
../images/Emo105.gif../images/Emo207.gifיש את מקפליי במעריב\ראש 1 ../images/Emo70.gif

LOL כתבתי להם מכתבים [כל פעם בשם אחר] והם שמו את שניהם ^^ אין לי ראש 1,אבל הם שמו שם בקדחת הזה שלהם את המכתב שלי ותמונה מהסט הזה

Simple Girl 175

New member
../images/Emo74.gif../images/Emo55.gifאז את האנונימית../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

גרבע

New member
../images/Emo105.gifובמעריב-

שמו את המכתב שלי ואת התמונה הזאת בממש קטן
וגם שמו כתבה עליהם, "הצד האפל של מקפליי" "שקרים הוא השיר החדש של להקת מקפליי שיצא לתחנת הרדיו בבריטניה לאחרונה, וארבעת הבנים לא מפסיקים להתלהב ממנו. 'זה השיר הכי טוב שכתבנו איי פעם,הוא שונה מכל מה שעשינו קודם',הודה טום. 'השיר מדבבר על בחורה שהיא כלבה אמיתית ולא איכפת לה לנצל את כולם כדי להשיג את מה שהיא רוצה' .הלהקה כבר צילמה קליפ לשיר בהשראת הסרט 'מקס הזועם',הסרט בו כיכב מל גיבסון,והמדור נוטה להאמין שמדובר בשיר שמבוסס על מקרה אמיתי" והם שמו תמונה ורשמו עליה "חמודים"

גרבע

New member
../images/Emo105.gif חח בכיף

אני תמיד שולחת להם מכתבים על מקפליי והם שמים..זה דיי שווה תשלחי גם [:

גרבע

New member
../images/Emo105.gif זה גם תלוי מה את כותבת

את צריכה להתחנף אליהם קצת את יודעת .. חח

rox love BSM

New member
../images/Emo124.gifהמצעד של מקפליי וכמה חדשות

מקפליי זכו במקום השמיני עם רדיואקטיב,שזה די טוב בהתחשב שהם נתנו את האלבום בחינם עם המייל או סנדיי. האלבום מכר 25943 עותקים. מקפליי מופיעים בברזיל שבוע הבא-הזכירו אותם בתוכנית אבל זה בפורטוגזית אז אין טעם לשים. בקשר לגירסא של GTRM לייב שייצא עם לייז וזה נשמע ממש מוזר,מקפליי אמרו שזו הייתה טעות בהפקה והם לא יידעו שזה נשמע ככה עד שהסינגל ייצא והם שמעו בעצמם-הם מתכננים לכפר על זה אבל עדיין לא יודעים איך. זהו לבנתיים D:

sweet shir

New member
הם כ"כ מפגרים עם כל עניין מייל און סאנדיי....

לא ישאר להם כסף בסוף. ><"

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gif../images/Emo207.gifאעאאעאע עכשיו התגובה שלי!!1

סוף סוף כןכן בחג עצמו כולם בסלון שותים קפה ואני מנצלת את העובדה שיש פה מחשב נייד מהיר ביוווווווותרררררר לראות את כל מה שלא ראיתי כלומר הקליפ החדדדדדש!! של לייז והנה התגובה חח [כי אני חייבתלשפוך] התחלה משונה ביותר חחח ודאגי נראה פריקי
אני מאווווהבתתתתתתתת
דנידנידנידנידנדינדי איך שהוא אמר water
עם המבטא המיוחד הזה שלו
גאד זה כל כך ט'רילר של מייקל ג'קסון חחחחחחח הם כאלה חמודיםםםםםם אבל כאילו הקליפ לא קשור לשיר בכלל חחחחח דני כזה שובה לב עם החולצה הפתוחה הזו שלו גאאאאד
דני עושה תנועות קראטה
אוקיי הקליפ ממש מוזר חחח אבל מושקע ויפה להם.. אני שמחה שראיתי אותה סוף סוף, תגידו מזל טוב חחחחח טוב אני יעוף לקחת קינוחח
חהחה

../images/Emo19.gif חחח , מזל טוב ?

אני בשוק שרק עכשיו ראית ! יכולת לבוא אלי - ולראות מתי שאת רוצה
האמ , את צריכה לשים כבר פרק חדש של הפיק שלך !! בת דודה שלי משגעת אותי ' מתי היא שמה כבר פרק חדש ' השארת את כולם במתח - זה לא בסדר ! אמרת שהיום את שמה - אז שימי כבר !! ( = יומטוב , וסליחה ששגעתי אותך :)

למעלה