שנה טובה לחברי הפורום הכי מקסים

שנה טובה לחברי הפורום הכי מקסים

רציתי לברך את כל חברי הפורום המקסים הזה בשנה של המון פריצות דרך בחייכם, המון ריגושים והגשמת חלומות. כל זה לצד מציאת רוגע ושלווה בחייכם. אני אוהב אתכם בכל לבי ומילותיכם כמו גם כל מה שאתם עושים עבורי מרגש אותי מאוד וגורם לי לרצות להיות הכי בעולם בשבילכם. נותן לכם חיבוק ענקי ומי ייתן ותתנו לי את האפשרות להמשיך לגעת בכל אחד מכם במילים ובצלילים. שיהיה לכם רק טוב אוהד חיטמן

ranch22

New member
אוהד(י)

שנה טובה גם לך!!!

אוהד!!!!

תודה על כל מה שכתבת, שנה טובה גם לך ! תמשיך לרגש אותנו ולגעת בנו במוסיקה שלך. ותודה שבאת לבקר אותנו

ayaliar

Well-known member
איזה כיף../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif

תודה רבה על הברכות ועל הביקור המפתיע! אני מודיעה לך רשמית שבשבילנו אתה כבר הכי בעולם
ועוד יותר אחרי ההופעה המדהימה ביום שישי שתהיה לך שנה מתוקה מתוקה וחג שמח

dabnir15

New member
אוהד.

שתהיה שנה טובה, המון בריאות ויצירה. שנה לא פחות ואף יותר טובה מהשנה האחרונה. שנה של מוזיקה ואהבה. ממני ניר, ובהזמדנות זאת, שנה טובה ונפלאה לכל חברי וחברות הפורום הנהדר הזה.

herut123

New member
אוהדדד ../images/Emo24.gif

אני מאחלת לך ולמשפחתך שנה טובה
והרבה הרבה ביראות ואושר שיהיה לך רק טוב והמון הצלחה איזה כיף שבאת לבקר להתראות. חרות

ענת 19

New member
אוהד....

תודה רבה על זה שאתה נותן לנו להיות חלק מחייך, ועל זה שאתה יודע איך לרגש ולגעת בכל אחד ואחת מאיתנו. שתהיה לך שנה מעולה ומדהימה לא פחות מהשנה. שנה של יצירה מחודשת, אהבה, והרבה הרבה כח! (אנחנו כאן בשביל להעניק לך אותו כשתצטרך) אוהבים אותך מאוד!

שנה טובה!!

תודה לך על שעשית לנו שנה מיוחדת!!! תודה על ההתרגשות שאתה מעורר בנו כל פעם מחדש, ואני אומרת בנו כי אני משוכנעת שכל מילה הנכתבת כאן תקפה לגבי כל חברי הפורום. יש משהו קסום במלים ובמוסיקה שלך, דברים רבים שאני יודעת שבאופן אישי אני יכולה לקחת לחיים, ומקווה ליישם זאת בשנה החדשה. המשך להיות כפי שאתה, בסגנון המיוחד המאפיין אותך, ברגישות, בהבנה. המשך ליצור את אותו קסם מוסיקלי. שתקצור הצלחות!!! שנת בריאות, שלום, הצלחה, אהבה, שמחה ואושר!!!

shai lior

New member
אוהדי

שנה טובה גם לך! תמשיך להיות יוצר ואיש מקסים!,שתהיה לך את השנה הכי כייפית בעולם! בהצלחה בהכול אוהבת מלא שי

שנה טובה לכולם!!!!!!!

לכל חברי הפורום ומשפחותיהם, לאוהד ומשפחתו כמובן, ולכל עם ישראל שנה טובה ומתוקה. שיהיה לכם רק אושר, עושר, בריאות, הצלחה ושמחה. תשארו מי שאתם לעד ותפיקו מזה את הדברים הטובים ביותר, גם מהמגרעות. ואל תשכחו, תמיד לחייך. הלוואי וכל שתרצו שיקרה, אכן יקרה, חוץ מדבר אחד, כדי שתמיד ישאר לכם שאיפה... ממני. נוף

שיר m

Well-known member
שנה טובה../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif

לך אוהד, ולכל האנשים היקרים שפה

MeMaA

New member
../images/Emo163.gifשנה טובה לאוהד ולכולם!!!

שתהיה שנה טובה ומתוקה כמו דבש... מלאת הפתעות ריגושים ורק הצלחות שנת בטחון והרבה בריאות לכולם!!!!!!!!!!

ayakarni

New member
הופעה מדהימה ושנה טובה

אוהד הייתי פעם ראשונה בהופעה שלך ביום שישי ונדהמתי. בפעם הראשונה בחיים שלי לא יכלתי להוריד את העיניים מהבמה, והייתי בהרבה הופעות של אמנים, ניגנתי בפסנתר אז אני יודעת כמה זה כיף אבל לראות אותך עם הקלידים היה מרגש (והרגל שלך שלא יודעת מה לעשות בלי האקורדים ברגליים :) ) אני רצה לקנות כרטיס להופעה הבאה. אז שתהיה שנה טובה אושר אהבה ובריאות איה

OLE66

New member
|שנה מתוקה../images/Emo74.gif

אוהד שנה טובה גם לך שתמשיך ליצור כמו שרק אתה יודע
ושההופעה היום לא תגמר לי מהר כמו זו של יום שישי

למעלה