שנה טובה לכוווווללללללללםםםםם

• פותח הנושא omizu
  • פורסם בתאריך

omizu

New member
שנה טובה לכוווווללללללללםםםםם../images/Emo70.gif

שנה טובה בריאה ומאושרת לכולן + נושא:הבדיחה של היום - בעיה של גבר איש אחד נכנס לבית מרקחת וביקש מהאשה שהיתה שם לדבר עם רוקח גבר. האשה אמרה לו שהיא הרוקחת ושהיא ואחותה הן בעלות בית המרקחת, כך שאין שם אף גבר. היא שאלה אותו אם יש משהו שהיא תוכל לעזור לו בו. הוא ענה לה שזו בעיה מאד אישית ושיהיה לו הרבה יותר נוח לדבר עליה עם גבר. הרוקחת הבטיחה לו שהיא לגמרי מקצועית ובכל עניין הוא יכול לבטוח בה שתטפל בו בדרך הטובה ביותר. הוא הסכים ואמר לה בשקט: "קשה לי לדבר על זה, אבל יש לי זיקפה תמידית. זה גורם לי תמיד למבוכה נוראית ולהמון בעיות. מה את יכולה לתת לי בשביל זה?" הרוקחת אמרה: "חכה רגע, בבקשה. אלך להתייעץ עם אחותי". לאחר מספר דקות חזרה ואמרה לו: "התייעצתי עם אחותי. והכי הרבה שאנחנו יכולות לעשות זה לתת לך שליש מהחברה, רכב צמוד ושלושת אלפים דולר לחודש". *~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*

הגנובה

New member
שנה אזרחית טובה לכולם../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

jif

New member
בוקר טוב../images/Emo42.gif

אמנם אני לא חוגגת את השנה האזרחית, אבל תמיד נחמד לאחל לכולם שתהיה שנה של בריאות, שמחה ושלום עם החמות!!

בוקר נפלא לכולם

גם אנחנו לא חוגגים את השנה האזרחית. אבל היום מקבלים משכורת וזו כבר סיבה לחגוג או לבכות.

smagi

New member
בוקר טוב ושנה טובה לכולם ../images/Emo48.gif

אתמול חגגתי בחלום (נרדמתי כבר מול הטלויזיה ב - 21:30). אז את הכוסית הראשונה שלי לשנה החדשה אני מרימה איתכן.

שנה טובה לכולם../images/Emo48.gif../images/Emo48.gif../images/Emo48.gif

השנה התחילה לי ברגל ימין ואם ככה תיראה השנה הבאה עלינו לטובה, אני מאושרת,,,

בולי27

New member
בוקר טוב, ושנה אזרחית טובה../images/Emo70.gif

מקווה שהמצב רק ישתפר.... כולם קיבלו
בחצות

בוקר טוב לכוללנו ו הללויה

(עוד הפעם אין אייקונים?, לא נורא) חוץ מהלחליף את הסיפרה לשלוש אנחנו לא חוגגים. חוץ מלשמוע משעה 20:00 בערב ללא הרף את הזיקוקים אנו לא חוגגים. חוץ מלהתעורר בסופו של דבר בשעה 24:00 בבהלה גדולה שהנה סאדם בא אנו לא חוגגים. חוץ מלרדת בבוקר ולראות על הדשא כמה שתיינים מרוחים אנו לא חוגגים. חוץ ממנה גדולה של שוקולדים שהביאו לי החבר´ה הרוסים אנו לא חוגגים. אז מה הפלא שכואב לי הראש? בוקר טוב ישראל ותהיה לנו שנה אזרחית טובה מקודמתה.

הגנובה

New member
בוקר טוב לכולם../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo6.gif../images/Emo42.gif

בעלי שאל אותי אם אני רוצה לצאת... לא היה לי מצב רוח ואמרתי לו שאין לנו מה לחגוג... סה"כ התחלף מספר בלוח.... אבל הבת שלי לעומת זאת מצאה עם החברות שלה סיבה למסיבה... היא יצאה (בשעה 23:00) מהבית - לא לפני ששיגעה אותי עם מה ללבוש, מדדה את כל הארון, קיטרה שהשיער לא מסתדר לה - והעמידה אותי לעשות לה פן בשעה 10 בלילה, דיברה תוך כדי עם 30 בנות בטלפון... וכשיצאה - הלב שלי ירד לתחתונים
הסתכלתי עליה - היא כבר בחורה
- אני עוד לא מתרגלת לרעיון שיש לי בחורה בבית... יפה, חטובה, ואני שולחת אותה החוצה לעולם
כשהיא יוצאת מהבית בלילה - אני מבועתת
- עד שהיא חוזרת נשמתי פורחת
- אבל אני לא יכולה לסגור אותה בבית בגלל הפחדים שלי - נכון
בזמן שהיא התלבשה והתכוננה - הבן שלי הלך אחרי לכל פינה בבית וקיטר שאני לא נותנת לו לצאת - כולה בן 10 וחצי...
- שיגע לי את המוח ועשה לי כאב ראש
ב23:00 - אחרי שהיא יצאה, והוא נרדם סוף סוף מהקיטורים שלו... בעלי נרדם על הספה - בטח - עייף מלטפל בילדים....
- ועכשיו לכי תעירי אותו שיקום למיטה.... - ב-00:30 הוא התעורר בבהלה ונתן לי נשיקה לשנה החדשה. מיותר לציין שאני נשארתי ערה עד 04:30 לחכות לבתי שתחזור... מרוצה אך עייפה... וסוף סוף גם אני יכלתי להרגע מהסיוט הזה של השנה החדשה
בבוקר - אחרי 3 שעות שינה (בקושי) - קמתי לשנה החדשה... פתחתי טלויזיה - רק כדי לשמוע - שהשנה הזאת תהיה גרועה יותר מקודמתה
אז מה יכל להיות רע בתחילת שנה חדשה שכזאת
וזה אפילו לא שנה שלנו... זו שנה קלנדרית....

למעלה