שנה טובה לכולכם! ובשורות טובות:

שנה טובה לכולכם! ובשורות טובות:

הרבה זמן לא ביקרתי פה כי ברוך השם, נולד לי בן לפני שבועיים וחצי, העונה לשם חנוך. טוב הוא עוד לא ממש עונה לשם, אבל ככה קוראים לו...
וזאת ה- סיבה שלא ביקרתי כאן לאחרונה. דווקא יש לי הרבה מה לספר לכם, אבל לעת עתה אני קצת עייפה, ובכל זאת אזרתי קצת כוחות, כדי ספר לכם על הלידה. אז כשקצת אתחזק, אספר לכם עוד חידושים... בינתיים, שתהיה לכולנו שנה טובה של הצלחה וברכה בכל מעשי ידינו...
ליאורה

מזל טוב, אכן בשורות טובות ../images/Emo140.gif../images/Emo95.gif

רק נחת מה
שקיבלת לחג, תרגישי טוב. ועוד עצה תנסי לישון כמה שיותר ,הרבה פעמים זאת התרופה הטובה ביותר (מניסיון)

מזל טוב ליאורה!!!

שתזכו לגדלו לתורה, לחופה ולמעשים טובים!!! וגם לתיאטרון בובות...
אם תוכלי, אני ממליצה לך מעומק הלב לקחת חופשה במלונית ליולדות או בבית הבראה (טלז סטון מעולה גם כן..) זה הכי עוזר לחזור לכוחות. מקווה שהייתה לך לידה קלה ומהירה. גמר חתימה טובה!

פ י ו ל ה

New member
../images/Emo47.gif../images/Emo95.gif../images/Emo47.gif מ ז ל ט ו ב!

שנה טובה, מדהימה, מרגשת בריאה, קלה ונעימה לך ולחנוך!

tov22

New member
../images/Emo6.gif

ליאורה יקירה, מזל טוב! מאחלת המון שמחה, ימים קלים ולילות שקטים ;) שתהיה שנה מצויינת, גמר חתימה טובה, טובית

עינבלית

New member
מזל טוב להולדת חנוך!

אנא, סיפור לידה!!! שיהיה לך הרבה נחת, מנוחה (שימי לב לקשר בין 2 אלו) שפע חלב והנקה נעימה. במאמר מוסגר אציין שאני מדריכת הנקה ונותנת יעוץ טלפוני/סקייפ בהתנדבות.

לכל המגיבות המתוקות

תודה רבה על כל האיחולים הלבביים! ממש חיממתן את ליבי! שנשמע בשורות טובות על כולם, ושנה נהדרת לכל עם ישראל!
ליאורה

ליאורה יקרה שלנו../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

מזל טוב להולדת חנוך ( שם יפההההה )
כבר אמרו לפני אבל אין ספק שזו מתנה נפלאה לרגל השנה החדשה ברכות גם לבעל ולכל בני המשפחה
לך שהשתדלת והתיישבת מול המחשב כדי לשתף אותנו בשימחתך ובסיבה להעדרותך וזאת למרות העייפות וההרגשה הברורה אחרי לידה
כמובן שאנחנו רוצים לשמוע כל מה שיש לך לספר לנו אבל אנחנו נמתין בסבלנות עד שתתחזקי ותחזרי לעצמך! מאחל שנה טובה וגמר חתימה טובה ותני נשיקה בשמי לחנוך הקטן ( איזה ריח מהמם יש להם כשהם תינוקות הא?! )

אהה ועוד משהו ששכחתי...

כבר אתמול בערב כשעניתי בפורום רציתי לברך אותך והשארתי אותך לסוף ( אחרונה חביבה וגם כי הכי כייף לברך ) ואף עשיתי זאת מספר פעמים אבל בכל פעם תפוז העיף אותי משום מה ( את חושבת שהם רומזים לי משהו???
) עד שהתייאשתי אז הנה הצלחתי והכי חשוב

למעלה