שנה טובה לכולכם

bakery

New member
שנה טובה לכולכם../images/Emo24.gif

מצטער שלא יכולתי להיות כאן בימים האחרונים... רוצה לאחל לכולכם חג שמח, שנה טובה, הרבה בריאות וכמובן אוכל טוב, ובכלל...רק טוב. אבי

שרה לי

New member
שנה טובה וחתימה

האתר פתוח שוב עם מסר חד משמעי לך ולאחד אבי מפסטו. ואני מצטטת "1) אבי, פסטו, מדוע אף פעם לא נתת רשימה של המתכונים ה"מועתקים" לכאורה? כל פעם נתת מתכון אחד או שניים והם נמחקו בלי הרבה שאלות, אבל אתה העדפת להמשיך ולבכות על זה ש"גונבים לך מתכונים". 2) מדוע באתר שלך כתוב שהאתר איננו אחראי למתכונים ואינו יכול לדעת את מקורם? אך אתה טוען שאני חייב לדעת? 3) מדוע באתר שלך נאמר שאין הנהלת האתר אחראית לכל תוכן הכתוב שם? הרי לפי ה"דרישות" שלך חשבתי שהנהלת האתר אחראי לה-כ-ל כמו שאתה אומר. 4) הבניוקר, למה בדיוק נתתם יד? לעוד מלחמה מטופשת עם PHPNUKE-ISRAEL? 5) הבניוקר, אולי תספרו לכולם בדיוק מה אני עשיתי בPHPNUKE-ISRAEL ולמה PHPNUKE-ISRAEL.ORG נסגר? (וזה ממש לא בגלל תביעות משפטיות). 6) COOKSHARE, זה שאתם משתמשים באותו מודול של מתכונים, לא אומר שאתם מתקרבים לרמה של CAKES-R-US, תתבגרו 7) COOKSHARE, למה נראה לכם שלכלוך בסגנון של "נועם הוא שקרן מקצועי, ישמע למישהו הגיוני? 8) פורום אוכל ו/או מתוקים בYNET, למה לקח לכם 3 חודשים להכניס את האתר שלי לרשימה של לינקים קשורים למרות שהאתר שלי ה-כ-י קשור לענין? 9) YNET, למה לפני כשנה, אמרתם לי בהתלהבות שאתם מעונינים שאני אנהל את פורום המתוקים, מיד לאחר שמשי גולדמן התערבה אמרתם לי שהיא לא מסכימה שגוף מסחרי ינהל את הפורום! (אני מבין שמשי מנהלת את YNET? ומענין שגוף מסחרי היום כן מנהל את הפורום)? 10) תפוז פורום מתכונים, האם אתם תמיד מאיימים על הגולשים שלכם בתביעות שקשורות לאתרים אחרים? אתם רוצים לדעת כמה מתכונים מהאתר שלי יש במאגר המתכונים המופלא שלכם? אני מעדיף שלא... 11) תפוז פורום מתכונים, מה כל כך כואב לכם שאחת מהגולשות שלכם הכניסה מתכונים לאתר שלי? סה"כ המתכונים שם כדי לשתף עם כולם נכון? או שאתם רוצים "לשמור" לכם קלפים? חבל... חשבתי שהפורומים נועדו לשתף מידע ולא לשמור אותו לעצמם.. באמת כדאי שאנשים יזהרו לא להוסיף מתכונים אצלכם, אתם עוד עלולים לתבוע אותם 12) תפוז פורום מתכונים,פניתם לאחת מהגולשות שלי באיומי תביעה על תוכן שנמצא באתר שלי.. כמה חסרי טקט אתם יכולים להיות? איימתם עליה בלי שאני אפילו אדע את זה, ומה היא עשתה? הכניסה מתכון לאתר של מתכונים שלא עולה לאף אחד כלום ** יש לי עוד הרבה שאלות, אני פשוט רוצה לדעת מה בדיוק חשבתם כשעשיתם את כל השטויות האלה ** " ואפילו שנחסמתי ( לא בדיוק ברור לי למה) ע"י המנהלת הליברלית והנאורה, אני חייבת לאחל למרביתכם בעצם לחלק מכם בלבד, שנה טובה וחתימה טובה.

למעלה