שנה טובה לכולםםםםם!

~*~gaL

New member
שנה טובה לכולםםםםם!

שתהיה לכולכם שנה מוצלחת ומתוקה, עם המון אהבה וכיף. שתצליחו בכל מה שתעשו! ושקיציס ופרידמן יחזרו כבר לטלוויזיה..
אוהבת את כולכםםם! :)) גל.

greeneye

New member
שנה טובה אבריבדי!

(נו כמו הזאתי מהפרסומת של היופלה...) גם לך גל, שלא נמצאת פה כמעט, מאחלת שתחזרי אלינו קצת... ושקיציס ופרידמן...יחזרו לטלוויזיה במהרה. ושידעו שבזכות ארץ נהדרת קיבלתי ציון גבוה במבחן של המדינה! (נו..הייתה שאלה זאת- מי אמר למי "רעה, רעה, רעה"...נו זה היה כה ברור. טוב שזה לא משפט שאני משננת באופן קבוע). חג שמח

kfm

New member
שנה הכיייי טובה!!

שקיציס ופרידמן יחזרו לטלוויזיה עם תוכנית מ=ש=ל=ה=ם סטייל חלומות בהקיציס ושתצליחו בהכל פלאווזז אה ושיהיה שלום
|מיס עולם|

Yuvalenko

New member
אלק מיס עולם...

התבלבלנו קצת!
אבל שנה טובה לכולםםםםםםם!!!!! ילדדדדדד!!!!!!

kfm

New member
אתה לא הבנת תבדיחה!!!!

זה הברכה שהפכה להיות הכי מפגרת כי זה ישר מזכיר את כל המיס עולם/מלכת יופי שכששואלים אותם מה הם הכי רוצות הם נעמדות עם חיוך דבילי ואומרות "שלום עולמי".. קאפיש??

Yuvalenko

New member
מותק, את לא הבנת...

את הבדיחה הזאת אני מכיר מלפני שאת נולדת.. אמרתי אלק מיס עולם, כי את האחרונה שצריכה לנסות לחקות מיס עולם!!
הורס אותי איך כל פעם את חושבת שאת יודעת יותר, ולמעשה את יודעת הרבה פחות.. אולי החשמליה הקטנה שלך דפקה לך ת'ראש קצת יותר?

mati88

New member
shana tova!

hi! ani beSan Diego ahshav, veyesh li 2 dakot be'ereh lifney sheanhnu nosim leLos Angeles. ani nehenet male male male, veani mitga'aga'at al be'emet! az male shana tova, shetihiu lerosh velo lezanav, shezadik hatamar ifrah vekol ze
ohevet milion! noon. bet. (hehehe( ahshav ani kotevet mehamahshev shel ben dod sheli- betah beNew York ani ohal lehikanes shoov
byyyyyyyyyyyyyyyye!

פIלי

New member
מתייי!

אני שמח לשמוע שאת בחיים! ושאת נהנת! תאכלי הרבה בשר לא כשר! הארדקור!

Yuvalenko

New member
"יו יו! מיידן יו מאדרפאקר גייגיי! "

יפה לך, סן דייגו, בטח ראית את אח שלי ואשתו אפילו לא ידעת שראית אותם, הם גרים שם.
תבלי המונים, ותאכלי לימונים...

kfm

New member
כן יובל, בטח היא ראתה אותם, לא כי

פשוט הם כלכך גדולים וסאן דייגו כזאת קטנה..
ותהני מתושקההה תעשי המון כיף! שנה טובה!

Yuvalenko

New member
אמממ... סליחה!! סן דייגו באמת קטנה!

והם גדולים!! מאוד!!! אח שלי בן 38 !

למעלה