שנה טובה לכולם אשמח לעזרה

doctor666

New member
שנה טובה לכולם אשמח לעזרה

שנה טובה וגמר טוב לכולם,אני בא לפניכם בבקשה חריגה, אני בן לאם ילידת ברגן בלזן,רוב רובה של מישפחתי עלתה בעשן השמי ועלי היתה השפעה חריפה של הסיפורים שסופרי וחלקם נלחשו בחדרי חדרים. במשך שנים אני קורא ואוסף כל חומר הקשור לשואה ולחיים היהודיים במהלכה.יש לי עשרות ספרים וכן מסמכים רבים מן התופת. אני מעונין לקבל או לרכוש מסמכים בנושא וכמו כן חפצים ,ספרים כל פריט שיכנס לאוספי יסרק והתמונות תשלחנה לגופים הבאים וזאת על מנת לתרום למחקר המדעי ולהנצחה: יד ושם museum of the holocaust NY בתודה מראש על העזרה

7575

New member
הייתי רוצה להשב את תשומת לבך לשמך דוקטור 666

אשר יכול לגרום לאסוציציות לא נעימות אולי אצל חלק מהאנשים ובפורום שואה אחת כמה וכמה. חשוב על כך

שלום דוקטור

יפה שהגעת לכאן. התפרסמו כאן צילומים מעניינים מאד של חיי היהודים בגולה. אם יש גם לך צילומים כאלה, האם היית מוכן להעלות אותם כאן? כוונתי לחיי יום יום או כל צילומים מעניינים אחרים. גמר חתימה טובה.

שלום לך "DOCTOR ,

מה שאני מפרסם כאן יכול לעזור לך כוונתי ליעד בעברית על ניצולי שואה וגם שנרצחו בשואה הגב רגיל לומר "שניספו" המילה הזאת עבורי לא מדייק לומר "שנרצחו " הוא מדייק בכול אופן עבורי . הגב יש לי קרוב ל200 הדועיות שתרם תרגמתי ויעשה את זה . כפי שענת מכירה אותי אני עקשן וגם לוחם . אז הדרך הרוכה קבל הטוב שבעולם אוס סבא אריה

גם לי הביטוי "ניספו" מפריע קצת

אדם ניספה גם בתאונה. נראה ש- "נרצחו" מצלצל חריף מדי וביקשו - במודע או שלא במודע - לרככו. אך אין ספק: נרצחו.

doctor666

New member
כמובן שמילים לא יכולות להכיל את הזוועה

לא היתה כוונתי לגמד את הטבח חלילה תודה לכולכם

doctor666

New member
סבא היקר-מלאכת קודש

תודה לך מקרב לב,מדובר בעדויות שעוד רגע ויאבדו ועכשיו הזמן האחרון לקבצן. גם אמי הנפלאה מקדישה יום אחד בשבוע ונפגשת עם ניצולים כדי להציל את אותן פיסות מידע היקרות מפז. כה לחי סבא

doctor666

New member
סליחה לחברי,לא היתה שום כוונה רעה בכינוי שלי

דווקא מטרת ה666 היא י"ח ביחד ולא חלילה לגרום לאסוצואציות קשות. דוקטור בגלל מקצועי שנה טובה שוב ואודה לעזרתכם הדוקטור

7575

New member
מוזאון השואה בוושינגטון ולא בניו יורק

שנה טובה וגמר חתימה טובה דוקטור

Jessio

New member
שלום

שלחתי לך מסר בנידון, אשמח אם תחזרי אליי בתשובה

למעלה