שנה טובה לכולם ועוד משהו

ש מ א ן

New member
שנה טובה לכולם ועוד משהו

עוד חודש אני אהיה שנה בפורום (וגם יש לי יום הולדת
) זאת הזדמנות מצויינת עבורי לאחל לכם, לפורום, שתהיה השנה הבאה טובה יותר מקדמותה. הגעתי לפורום בזכות בחורה מדהימה (קאיה- שכבר לא כותבת כאן יותר לצערי)ומצאתי כאן עוד אנשים מדהימים, חלקם מוכי שורש כמו הנצח וחלק כמו המונסון מגיחים לרגע,נעלמים וחוזרים חלילה. כולם מיוחדים, אוהבי מילה, אנשי עט (מקלדת ליתר דיוק), חכמים, מקסימים. אני מצאתי לי משפחה שניה. עם השמחות שלנו, הריבים שלנו, ההשלמות, הויכוחים, המפגשים, ההעלבויות, הפרגון. כמו משפחה. ואני אוהב גם את המפשחה הזו. ראש השנה,כמו שאר החגים היהודים, חולף על ידי אך לא נוגע בי, אולי רק מלטף ככה קצת נעים בעורף, אבל לא יותר. החיבור שלי לישראליות (מלבד המלואים
) הוא בעיקר דרך המילה העברית והפורום הוא הבמה שלי, השפיות שלי בי-ם השגעון הזה. ועל זה אני מודה לכם. לקסנדרה- ציפי, האחת והיחידה. הדבק של הפורום, האמא של המשפחה. שנה טובה ותודה לך על הכל, על הפרגון, התמיכה והדחיפה קדימה. לפרח- מירה, זו שחייבת להוציא ספר ומהר, כותבת בחסד, ישירה וחדה. שנה טובה והמון אהבה. לאיציק, כיף לקרוא את השירים שלך ואת התגובות שלך. שנה טובה ומתוקה לך, לאשה ולילדות. ליואל המאתגר בשירים שלו- תודה על הטרמפים
שנה מקסימה שתהיה לך. למילים המדהימה, גלי החמודה, אריה שחבל שלא נמצא הרבה, צינסקי הגבר גבר,פו המתוקה שאני בטוח שתחזור בקרוב, חיים, אלי, גל זילברמן(תזכרו את השם כי הוא יהיה משורר מפורסם), טוב ע ו פ................ ולכולם. שתהיה לכם שנה מתוקה, מקסימה, פוריה, מקורית. תודה לכם שאתם כאן/שהייתם כאן. ואני מאחל לעצמי ששנה הבאה תהיה כאן ביניכם טובה לפחות כמו זו. שלכם פארס **נ.ב. סליחה על ההשתפכות והדביקות (יותר מדי דבש) מבטיח שלא יקרה שוב לפחות עד שנה הבאה.

מזל טוב! ושנה טובה ונהדרת../images/Emo140.gif

פארס - קודם כל המון מזל טוב, שתהיה השנה הבאה לא פחות טובה מקודמתה, ואני מקווה שהרבה יותר. תודה פארס על המלים האלה. וכייף שאתה שוב כאן. לאנשים כמונו (לרגע אני כורכת אותנו יחד), לא יזיק מידי פעם להתקלף מחומת המגן הקרויה ציניות ובמקום זה להיטבל בדבש, ולהפריח מלים דביקות. פעם בשנה לפחות. ואולי גם זו ברכה ליומולדת).

ח אור

New member
גבש טבול בדבש - הודעה מקסימה

אחלה פורום - ומזל טוב פארס -

ח אור

New member
וכמובן - דבש טבול בדבש :) גבש זה

מילה יפה - יש למי הצעה למשמעות ?

הצעה../images/Emo39.gif../images/Emo9.gif

גבש (על משקל דבש) = גבב של מלים דביקות. דוגמא: "א, אתה יודע שאני מת עליך, עיוני, כפרה, נשמה שלי" "ב, מה קרה לך? מאיפה הבאת את הגבש הזה? נסחפת!" "וואלה?" "וואלה וואלה"

ש מ א ן

New member
מעולה ../images/Emo6.gif

אני מאמץ את הפירוש הזה בתגובות שלי מעכשיו (בעיקר על שירי אהבה למיניהם)

ח אור

New member
מושלם פרח ! :))))))))

אני חשבתי על ראשי תיבות נוסח זבשך - של - גבש- גבר שקרן - לאחד שקרן ובוגדני שאחרי זה נחמד לאישתו :) אבל שלך יותר טוב - מציע לאמץ אץ זה כמילה לפורום - על הפרוש שלך :)

קסנדרה*

New member
שמאן תודה על מלים מתוקות כדבש ../images/Emo74.gif

פארס יקר, לפעמים יש מקום וחן לדביקות הזו, ואולי זו אכן הפעם. אני מאחלת לך שנה טובה יפה מאושרת מקודמתה, תמיד טוב לשאוף לטוב יותר. אהבתי את ההתייחסות האישית שלך לכמה מאתנו ואהבתי את זה שכרכת אותי יחדיו כמשפחה, כמו אנתלוגיה של שירים. גם אני שמחה שהצטרפת אלינו וכמה מהר עובר הזמן, הנה אתה כבר שנה איתנו, אני מקווה שנחגוג יחד עוד שנים. ואם חיים יעמוד במילתו ויגיע לביקור, אז אני מתחייבת לאפות לך עוגת יום-הולדת ונחגוג. קסנדרה

ח אור

New member
אעמוד גם אעמוד - אגיע גם אגיע

נו עוגה ועוד שקסנדרה אפתה - בישביל זה חוצים יבשות !

GALI02

New member
עוגה?! מי אמר עוגה? איזו עוגה?!

ולמה לא סיפרו לי???

aiziq

New member
פארס, שנה טובה !

תודה על המילים החמות והמגבשות ( עוד הצעה להבנת ה"גבש"
) כיף גדול להיות חלק מהפורום יחד איתך. איציק.

milim

New member
שמאן

כמי שהביא אותי לפורום הזה בזכות שיר- גם אני מודה. זוכרת שקראתי כמה פעמים ובערב החלטתי שגיליתי אוצר. וגם זולגת בנוסטלגיה של לפני חמישה חודשים אבל מי סופר.
שתהיה שנה מצויינת ותודה עבור הכתיבה היפה. מילים

GALI02

New member
שמאן ריגשת אותי

תודה על המילים האלו, זה משהו שצריך לשמוע מדי פעם (נחמד לדעת שיש עוד מישהו שמרגיש כמוני ויש לי תחושה שאתה לא היחיד...) תודה על זה שאתה חלק מהמשפחה הזאת, קשה להאמין שעברה שנה (וגם קשה להאמין שעברה רק שנה:)) תודה! :) גלי

ש מ א ן

New member
דוד שלי מתחתן, אז נשתמע ביום א'

חתונה כזאת של דרוזים עם הרבה אוכל, רעש, דאבקות ובטח גם יריות באוויר
שבת שלום אני מאחל לכולם!!!!! ונשתמע אחרי הקרב

למעלה