שנה טובה לכולם:) כמה שאלות

שנה טובה לכולם:) כמה שאלות

אני שנתיים לאחר ניתוח טבעת ומעוניינת לעשות ניתוח הצרת עור בזרועות,
מישהו מכם יודע מה הפרוצדורה של הניתוח? פרטים שהוא יודע או שמע על הניתוח..רופא מומלץ?
אשמח לשמוע מכם
תודה ושנה טובה

קוביd1

New member
שנה טובה שלהבת

אני לא יודע עם קופת חולים משתתפת בניתוחים כאלה
אני שמעתי על שני רופאים בתחום הזה ד"ק בני מיילק ,וד"ר טלי פרידמן ,שענתה על שאלות פה בפורום ,תוכלי לקרוא את השאלות והתשובות שלה וללמוד מהן.
אני ראיתי 3 מנותחים של ד"ר טלי פרידמן והתוצאות מדהימות ,כך שאני יכול להמליץ עליה ,גם מנתחת מעולה וגם בן אדם ,שזה חשוב מאוד.
מה שאני מציע ליצור קשר עם קופת החולים שלך ולראות האם הם משתתפים ,או שיש לך ביטוח רפואי פרטי ,ולבדוק את הנושא
באם את רוצה לעשות בפרטי כדאי להתעניין על המחירים ,תבחרי רופא טוב שתוכלי להנות מתוצאות הניתוח

אשמח לשמוע מה היעלת בחכתך .

קובי

קובי קודם כל תודה

נתת לי קצת להבין , אני אבדוק ואברר עליה אם אתה אומר ככה אתה בטח לא טועה אבדוק איך פונים אליה לייעוץ:)
תודה ענקית ובעזרת ה אעדכן

קוביd1

New member
שלהבת

שלחתי לך במסר את הכתובת והטלפון שהעתקתי מגוגל ,לא בטוח שפרסום מספרי טלפונים חוקי בפורומים בתפוז.
ברגע שתחליטי על ניתוח אפנה אותך למנותחת שעשתה ניתוח בטן וגם הבן שלה עשה ניתוח בטן והם מבסוטים .

קובי

גברת ע

New member
אומנם לא ידיים

אבל ביום רביעי בשבוע שעבר עברתי ניתוח פלסטי: בטן, ירכיים, חזה אצל דר' בני מייליק.
גם רופא מאוד מקצועי וגם בן אדם חביב (לפחות מהתרשמות שלי איתו), גם הצוות שעובד איתו מאוד עוזר ותומך וזמין כל הזמן.

תמיד אפשר לגשת לפגישות ייעוץ אצל כמה רופאים ולראות מה כל רופא מייעץ ואומר שצריך לעשות ואיך ותראי מה מתאים לך.

בהצלחה

גברת ע

New member
אכן כן בחינם

בדרך כלל גם פגישות הליווי והביקורת אחכ בחינם

חחח חתיך זה טוב!!;)

תודה רבה לכולכם:) נתתם לי ככה פחות או יותר להבין מה קורה
אני אבדוק גם את הרופאה וגם את את הד״ר שאת ממליצה עליו תודה

גברת ע

New member
תודה

אני בקושי שבוע מהניתוח וקשה לי לראות קדימה ולהאמין שעוד כמה ימים/שבועות אני כבר אצליח ללכת רגיל ולהתקלח לבד ולתפקד נורמלי ולישון על הבטן או על הצד, שלא לדבר על ספורט...
מצד שני גם אחרי השרוול זה נראה כאילו זה לא יקרה לעולם והנה כמה חודשיים אחכ עשיתי הכל כמו .

לי זה כבר התחיל להפריע פיזית בתפקוד היומיומי וזה גם הסתדר לי כלכלית אז זה היה הזמן הטוב ביותר לעשות את זה.

קובי אני לא מצליחה להגיב בהודעה

קיבלתי הכל וקראתי הכל
איזה אדם מקסיםםםם אתה !!!!
תודה רבההה:))))

simontot123

New member
אוטוטו ניתוח מעקף קיבה

היי אני חדשה פה השם שלי סימון ואני בת 20 בדיוק סיימתי שירות לאומי ורציתי לשאול כמה שאלות את חברי הפורום היקרים
ב23.10 יש לי ניתוח שהמנתח שלי הוא דר ספוז'ניקוב מישהו מכיר? האם מישהו פה עבר ניתוח אצלו?
האם יש פה סיפורי הצלחה מהניתוח הזה שתוכלו לשתף אותי בהן ?
ועוד שאלה אחרונה האם מישהו עבר את הניתוח באסותא תל אביב ?.. תודה רבה
^_^ סימון

טליוגם

New member
בהצלחה

את מתוכננת לעבור אצלו באסותא או בקפלן? שיהיה לך הרבה בהצלחה! אני מכירה מס׳ אנשים שהוא ניתח .מה רצית לדעת?

ligal mezger

New member
החלטה נבונה!

אני מעוקפת קיבה כמעט שנתיים. נותחתי באסותא רמת החייל אצל ד"ר סקרן.
לא מכירה את הרופא שאת הולכת להיות מנותחת שלו, אבל כל הרופאים באסותא מעולים.
אני הורדתי תוך חצי שנה את כל המשקל העודף , לדעתי זהו הניתוח הטוב מבין הקיימים.
אם את רוצה פרטים נוספים אשמח לענות, אפשר גם בפייסבוק, חפשי ligal mezger
בהצלחה!

למעלה