שנה טובה לכולם מאמסטרדם :D שתיהיה שנה טובה לכולם מאמסטרדם הרחוקה והקרה
A AvLaViGnE New member 14/9/07 #1 שנה טובה לכולם מאמסטרדם שתיהיה שנה טובה לכולם מאמסטרדם הרחוקה והקרה
A AvLaViGnE New member 14/9/07 #3 פטריה מכוערת.... נראה אותך אוכלת אותה.... זה מטריף לך תחושים ל 12-13 שעות את מדמיינת דרקונים בתיקרההה מג'יק מושרמוס - לאמיצים בלבד ולמי שלא הבין... זה סמים קשים אל תנו את זה
פטריה מכוערת.... נראה אותך אוכלת אותה.... זה מטריף לך תחושים ל 12-13 שעות את מדמיינת דרקונים בתיקרההה מג'יק מושרמוס - לאמיצים בלבד ולמי שלא הבין... זה סמים קשים אל תנו את זה
O O L g i T New member 14/9/07 #5 אוי איזה מגניב אתה...סמים קשים אה כה וידעתי את זה, אני לא מפגרת אתה לא חייב להסביר לי על פיטריות הזיה רק אמרתי שהיא מכוערת טילים
אוי איזה מגניב אתה...סמים קשים אה כה וידעתי את זה, אני לא מפגרת אתה לא חייב להסביר לי על פיטריות הזיה רק אמרתי שהיא מכוערת טילים
L Lies for the Liars New member 14/9/07 #6 אלוהים, תירה בי.../images/Emo205.gif אני לא יכולה להיות באותו פורום עם מישהו קולי כמו שושו. ~סגידה~
T taltol14 New member 15/9/07 #28 שיואו מיטל, גם חכמה וגם גזעית ../images/Emo98.gif../images/Emo97.gif
L Lintu666 New member 14/9/07 #10 ../images/Emo207.gif למישהו יש במקרה תווים לפסנתר לsometimes i just go for it? שנים אני מחפשת ולא מוצאת
../images/Emo207.gif למישהו יש במקרה תווים לפסנתר לsometimes i just go for it? שנים אני מחפשת ולא מוצאת
N nesta girl New member 14/9/07 #11 הממ..יש לי אבל אינלי שמץ אם הם נכונים וזה אקרובט "ענק" בשביל תפוז.. מותר לינקים כה?