שנה טובה לכולם

1ט ל י

New member
שנה טובה לכולם../images/Emo75.gif../images/Emo74.gif

שתהיה לכולנו שנה טובה, מתוקה ובריאה. אצלי הכל בסדר, פשוט קשה להשיג זמן עם המחשב אצלי בבית. מקווה שהכל טוב אצל כולכם.

קטיפה

New member
טלי מתוקה אצלי הכול ../images/Emo31.gif

שנה טובה ומותקה לך יקירה מאחלת לך את כל הטוף שבעולם
מקווה שעבר עלייך היום יותר טוב משעבר עלי

קטיפה

New member
בגלל..

אגב אני אכנס מפעם לפעם לפורם ביננתיים אבל לא הרבה כי זה תוקע את המחשב האינפנטילי שלי אני מרגישה לא טוב כל יום כואב לי משהו אחר וזה נורא מתסכל ועוד עכשיו שהתחלתי ללמוד אני חוזרת ב4 וחצי ואני מתה מעייפות מה שעוד בלילה לא ישנתי ביכלל וכולי נפוחה מעייפות וכואב לי הראש ונורא קשה לי לנשום ואני לא רוצה לומר לאמא שלי כי זה יהיה עוד ביקור אצל הרופא ויש לי עוד מלא מלא דברים לעשות כמו לטטייל עם הכלבים ואחותי לא מוכנה לעזור לי בגרוש! וכל מה שאני רוצה זה רק לישון אבל אני יודעת שאם אלך לישון בבשעה כזאתי אז אני לא אשן בכלל בלילה ואני גם לא מבינה את המורים האלו הם חושבים שהילדים קולטים משהו שמלמדים בשעה 3 3 וחצי? בשעה 1 כבר כולם שמים ראש על השולחן ונוחתים לעולם אחר!!! אוף!!!!!!!!!!!!

1ט ל י

New member
אני מכירה

את ההרגשה. את בטוחה שאת לא רוצה ללכת לרופא? אני היום מרגישה דווקא טוב מהרגיל. לראשונה מזה זמן רב, לא כואב לי הראש. העולם נראה ממש אחרת. לא צריך לישון בכדי לנוח. אפשר פשוט לעשות משהו שאוהבים. אמא שלי עשתה לה ולי מנוי לקאנטרי קלאב ביום חמישי. אתמול והיום הלכנו לשם, וזה עזר לי להרגיש טוב יותר. הלכנו גם לחדר כושר. זה מרגיש כאילו שנחתי ולא שהתאמצתי. הבעייה עם הלימודים היא שלרוב זה לא משהו שאוהבים. 4 וחצי???? למה??? זה באמת נשמע זוועתי. מתי התחיל יום הלימודים? מקווה שיהיה יותר טוב,

קטיפה

New member
אז ככה..

יום לימודים מתחיל אצלי השנה ב8 בשנה הבאה יתחיל ב6 לצערי הרב האמת נירא לי מחר אני אגיש טוב יותר כי כבר התחלתי להרגיש טוב עשיתי מקלחת אכלתי אוכל בריא נחתי ואני מרגישה יותר טוב נקווה שמחר יהיה יותר טוף אבל עדיין קשה לי לנשום. אני גם אוהבת ללכת לקאנטרי קלאב אבל אני חוזרת מזה שפוכה!! המשך יום נעים מתוקה!

למעלה