שנה טובה לכולם!

שנה טובה לכולם!

שתהיה לכולכם ולכל בני משפחתכם שנה טובה ומתוקה.שתצליחו לנצל אותה הכי טוב שאפשר ותפיקו ממנה את המיטב.בהצלחה בלימודים,בעבודה,בצבא ובכל התחומים האחרים!שנת אושר,בריאות,תקווה ושלום! אוהבת אתכם,

meytar

New member
../images/Emo74.gifשנה_טובה!../images/Emo75.gif

Digi Lista

New member
שנה של פריחה ../images/Emo142.gif,של אור ../images/Emo62.gif../images/Emo70.gif

עם טעם מתוק של
. שנה בה נלמד כולנו להתגבר על המכשולים,להתמודד עם אתגרים,ללכת בדרכים חדשות מבלי לשכוח את הישנות
. שנה של הרבה
ו
,
שנה של בריאות,חברות טובה,נאמנות והכי הכי חשוב הנאה וכיף כי לפעמים זה ההבדל בין שנה מבאסת לשנה מבוקשת
ולסיום ברכה מועתקת מאתר ברכות באיטרנט: "ברכות שנה טובה לפי ה -א-ב -------------------------------------------------------------------------------- ניצן שנה של אושר ושמחה שנה של ברכה שנה של גאוה שנה של דאגה שנה של הצלחה ושגשוג שנה של ויתור שנה של זוהר שנה של חיוכים שנה של טוב לב שנה של ידידות ואהבה שנה של כבוד עצמי שנה של לבלוב ופריחה שנה של מזל שנה של נימוס שנה של סליחות שנה של עצמאות שנה של פיתוח ויצירה שנה של צדק שנה של קידום שנה של רגש שנה של שלווה ושלום שנה של תשומת לב" וכמובן חבר'ה לא לשכוח לשתף בחוויות מהחג ומההכנות אליו וכמובן בכלל מהזמן האחרון ומהעתיד לבוא

Digi Lista

New member
../images/Emo13.gif

אז איך עברה ארוחת החג?מה התכנונים להמשך?...

Digi Lista

New member
פספסנו אחת את השנייה ב8 דקות../images/Emo10.gif

היה לי משעמם אז יצאתי מהמחשב אחרי שכתבתי מכתב מאוד מאוד ארוך(13 דפים בכתב 12 ללא רווחים בין הפסקאות,משהו כמו 6,000 מילים)במשך כמעט שלוש שעות,המכתב הולך להישלח בקרוב למנכ"לית עמותת 'שלומית' יחד עם מכתבי ההמלצה שלי(יש כ6 כאלה מחמישה מקומות שונים ואמורים להתווסף עוד שניים),חיכיתי כול הזמן לסיים את השירות ולהוציא הכול החוצה ועכשיו סוף סוף הגיע הזמן ואחרי שאשלח למנכ"לית לא אהסס להפיץ אותו לכול המעוניין... הייתי מפרסמת אותו כאן למרות שאת רוב הדברים אתם מכירים מהרגעים האמיתיים בהם קרו ושיתפתי בהרחבה כאן אבל עדיין חשוב לשמור על סודיות יחסית(מי שרוצה אני אשלח באימייל) כדי לא להרוס את התוכנית בכך שדברים מהמכתב יוודעו טרם הזמן וישבשו לי את הרעיון... בקיצור פעם הבאה ננסה להיות מתואמות יותר ואולי נרוויח איזה שרשור לילי או סתם שרשור חביב

StellarWind

New member
איך עברה? עברה.

היה טעים. ^^ מה עוד יש להגיד? ^^; אני לא חושב ש-יש- תכנונים להמשך... קצת שקט לפני הסערה (או לפחות לפני שמתחיל לי הקורס פסיכומטרי... בעע)

Digi Lista

New member
אצלי גם היה דיי טעים.

זה שאת הבשר שאמא הכינה לא אכלתי בסוף ושסבתא לא באה(תבוא מחר) ונשארנו רק החמישייה המצומצמת של המשפחה(כשדקה אחרי הארוחה אח אחד הלך למסיבה,השני התחבר חזק לפלייסטיישן ואבא הלך לישון אלה פרטים שוליים
) לא שינה את התחושה שבסך הכול נהניתי-טחנתי תפוחים בדבש(לבד,השאר לא אוהבים),אכלתי סלט ירקות עם טונה שזה בעצם מה שאני אוכלת מתי שיוצא לי(שזה לפחות פעם-פעמיים ביום) ושמחתי שהינה הגיע החג שאני באמת אוהבת כי בשונה מחגים אחרים הוא לא מעיק ולא נוצר בסגנון "לא הרגו אותנו היהודים אז נלך לטחון"(שזה מאפיין דיי בסיסי אצלנו בחגים-תשימו לב לדוגמא לפורים,חנוכה ופסח ולמוטיבים שלהם
)וכיף לאחל שנות טובות(קניתי גם כמה ברכות והכנתי לאנשים מסויימים) ולקבל חזרה(אם כי אני עדיין קטנונית בכמה מובנים בעניינים האלה ואני מניחה שאלה דברים שלא משתנים...)ויש גם חופש של כמה ימים שיוצא לי מצויין בגלל שהשנה התחילה בלי אוויר כמו שסיפרתי לפני כמה ימים והסייעת הקבועה ואני על סף התמוטטות טוטאלית,לשמחתי אני אטוס בקרוב(כלומר אני מדברת ומתכננת אבל בינתיים בעיקר מבריזים לי חברים שאמרו שיטוסו או שהם משנים תאריכים ועוד שנייה אין לי מקומות מתי שנוח לי ואז או שאני אטוס לבד בטיול מאורגן או שאטוס עם חברה טובה אבל זה יהיה אחרי סוכות ואני אפסיד שעות עבודה=כסף) וב16.10 כנראה אתחיל קורס בשיטה טיפולית מסויימת שמאוד נפוצה בארה"ב אך עוד פחות מוכרת בישראל(לימודי תעודה והסמכה,עוד לא תואר)ויש לי גם את שיעורי הנהיגה להמשיך לממן(זה שנכשלתי רק על חוסר הסתכלות בראי השמאלי פעם אחת לא אומר שמותר לי לנוח עד הרישיון)ואם אפסיד הרבה שעות והרבה כסף אני בספק שאצליח לעמוד בהכול אבל כן מגיעה לי חופשה קצרה לצורך התאווררות ואסיפת אנרגיות ועכשיו בראש השנה זה בדיוק הזמן לתכנן...

chi12

New member
^_^

מותר לי לצטט אותך בנוגע "לא הרגו אותנו היהודים אז בווא נלך לטחון" אולי מהמבט שלך החגים נראים דומים, אבל המטרה של כל חג שונה, בפסח קיבלנו את החרות של בתור עם, בחנוכה יש לנו שלטון יהודי על הארץ, (ואת פורים גם אני לא אוהבת). בהצלחה לכולם בשדנה החדשה, וסליחה אם פגעתי במישהו. ר"ה היה ארוך ומתיש, וצריך להעביר את השעון~ שנה טובה!

StellarWind

New member
שנה טובה. ^_^

של אושר, הצלחה... ובאמת, שיהיה רק טוב. ^^ (כי כמה כבר אפשר לחזור על אותם ברכות? ;;^^ )

Digi Lista

New member
בהחלט טוב ששמת את הקישור טלי../images/Emo13.gif

אני אקרא לעומק ואולי גם אגיב שם(או פה) בנושאים המדוברים בשרשור,אני רואה במבט ראשוני שזה שרשור ארוך ומורכב עם הרבה מילים(שזה טוב,מגילות זה כיף!) והרבה חברי פורום מהעבר ומההווה שמשתתפים בו,זה בטח מעניין(אהיה חכמה יותר אחרי שאקרא). מי שרוצה מוזמן לעלות גם כאן(בשרשורים חדשים עדיף)חלק מהנושאים המדוברים בשרשור המקושר,על אף שלדעתי אחרי מעל חמש שנות קיום בטח דנו ברוב לא מעט פעמים ובכול זאת אני תמיד בעד לפתח כאן דיונים מעמיקים בנושא דיג'ימון ובכול נושא אחר שאתם מוצאים לנכון

Digi Lista

New member
התכוונתי לצרף מצגת כבר אתמול...

וגם עכשיו בהודעה הקודמת,איכשהו ברגע האחרון לחצתי 'שלח/י' ושכחתי את המצגת,עדיף מאוחר מאף פעם

למעלה