הדגים כבר שוחים אצלכם באמבטיה?../images/Emo19.gif
בוקר טוב
אתם בבדאי מכירים את זה....מדי שנה בערבי חגים נוהגים ידועני ארצנו להעלות זכרונות בנוסח "איך חגגו את ראש השנה במשפחתנו" והמכנה המשותף של ילידי זקפונה והסביבה הוא אמבטיה מלאה בקרפיונים שוחים.
. לילידי תפוצת צפון אפריקה שאני נמנית עליה היו חיים קלים יותר , הדגים הגיעו ז"ל ישירות לסיר החריימה החריף , אבל את עצמות הדג שנתקעו בין השיניים אי אפשר לשכוח.
אצלנו תוקפים את היעד לאט לאט , כדברי השיר של חווה אלברשטיין, ולא יוצאים למתקפה בבת אחת. הקניות הושלמו חלק מהירקות קוצצו ואופסנו בפריזר המתנות ארוזות עבודות הנקיון בעיצומן ונשאר רק לבנות תפריט שישביע את רצון כולם , וימשיך להנחיל את המסורת , למרות שאינני רואה יורשים בקרב הדור הצעיר לשמוש עתידי בסירי הקוסקוס שעברו אלי בירושה . כמו שהקרפיונים כבר מגיעים טחונים או מוכנים , כך גם אוכל האינסטנט יהיה מסורתי ככל שיהיה מגיע היום בשקיות .
אני מתכבדת ומצטרפת לשרשור הפותח של פייטוש , לברכות לשנה החדשה , שהלוואי ובאמת תהיה בה פריצת דרך לשלום , שגלעד שליט יחזור הביתה , שנחזור להיות חברה סובלנית ופחות אלימה, שירבו אצלנו המעשים הטובים , שחורף תשע"א יהיה מלא בגשמי ברכה
ובמישור האישי אני מאחלת לכם ולבני ביתכם
שפע של אושר, הגשמה אישית, ברכה בכל מעשי ידיכם, והעיקר בריאות
שנה טובה חברים