שנה טובה לכולם!!!!

אמא לה3

New member
שנה טובה לכולם!!!!

למתעמלות, למאמנים/ות, לחובבים, להורים ולכל המתעניין...
מאחלת לכולם שנה של עשייה והגשמה עצמית, שנה של אושר ובריאות טובה, שנה של אתגרים והצלחות,
ובקיצור..שנה נפלאה!!!

cubano1

New member
שנה טובה ומוצלחת

לכל חברי הפורום ולכל המתעמלים בארץ ובעולם!
שתהיה שנה מעניינת, מלאת הפתעות מלבבות, שנה של שינויים חיוביים בענף כאן, ושנה של בריאות ומינימום פציעות

ydeoffice

New member
שנה טובה ומוצלחת

אני מאכלת לכל הבנות במסלול אולימפי של מתעמלות מכשירים המון בריאות והצלחה.
אני מאכלת לבנות של מכבי קרית-אונו ש"נזרקו " מהתעמלות,מהחיים שלהם,מהחלומות שלהם- המון הצלחה בדרך חדשה,
למצוא עיסוקים חדשים, מעניינים ומאתגרים. ולא לשכוח שהיתה לכם קבוצה נהדרת ולא באשמתכם פירקו אותה.
שנה טובה וגמר חתימה טובה.

אמא לה3

New member
שנה טובה לך

אפשר לשאול מה קרה למכבי קריית אונו???
כמובן שהמון הצלחה לבנות ומקווה שימצאו במהרה את הדרך חזרה לאולם, אבל זה ממש הפתיעה אותי ההודעה

עוד אגודה לא שרדה

קבוצת ההתעמלות של מכבי קריית אונו הוותיקה נסגרה.
לא ברור לי עד הסוף מה קרה, או מה יהיה על המתעמלות.
חבל נורא

ydeoffice

New member
סיפור עצוב

שתי מאמנות עזבו (קשה לחיות ממשכורת של מאמנת).
עיריית קרית-אונו שכל שנה חילקה מילגות לאלופות וסגניות אלופות בכללי אישי.
אליפות ישראל 2012 היתה מאוד מוצלחת למכבי קרית-אונו :אלופת ישראל בדרגה ה', אלופת ישראל בדרגה ד',אלופת ישראל בדרגה ג',
סגנית אלופת ישראל בדרגה ג',סגנית שניה אלופת ישראל בדרגה ב',סגנית שניה אלופת ישראל בג'וניור .
שתי בנות נסעו למחנה אימונים באיטליה.
העירייה ראתה שיש הרבה אלופות ואין מספיק הכנסות והפסיקה לממן את הנבחרת.
חלק מבנות (הכי חזקות) שרצו להמשיך להתאמן וביקשו להתקבל להפועל ת"א.
אבל שם לא קיבלו אותם מכל מיניי סיבות.
בקרית-אונו נפתחה קבוצת ליגה, אבל אין שום פיתרון לבנות בוגרות וחזקות.
חבל, אבל נראה לי זה עתיד של התעמלות מכשירים בישראל.

חבל מאוד

באמת סיפור עצוב ומקומם.
אני מבינה שגם איגוד ההתעמלות משך ידו מהעניין.

התחלה לא טובה של שנת פעילות חדשה

gymnastica

New member
איפה קריית אונו ?

אני באמת תוהה למה הבנות לא ממשיכות עם אגודות אחרות למה המלחמות המטופשות פוגעות בסופו של דבר במתעמלות ???
איך זה קורה שדווקא מתעמלות עם פונטציאל לא מסוגלות להתחבר עם אף אגודה ,האם אין ברצוננו לעודד תחרות ? ועם מי נשאר כבר לבנות מהאגודות האחרות להתחרות ?איזה סיכוי באמת נשאר להביא תוצאות משמעותיות בעולם אם אין עם מי להתחרות?
בהחלט סיפור עצוב!!!!
דרך אגב איפה התאחדות ההתעמלות בסיפור האם אין היא אחראית למצא בית לאותן בנות שהשקיעו ימים ושנים לא מעטות ואיזו דוגמא זו למתעמלות האחרות ? האם הן צריכות לחשוש שאם גם האגודה שלהן תסגר גם הן כמו קריית אונו ישכחו כאילו לא היו כאילו לא נתנו את מיטב זמנן לדבר שהן כל כך אוהבות ?
בושה ! אין לי מילה מתאימה יותר
מקווה שימצאו פתרון לאותן בנות מוכשרות ללא קשר לאגודה או מאמנת כי חסרונן בהחלט יורגש בתחרות הבאה !!!!

Mrpops

New member
שנה מצויינת לכולם!

שנזכה להרבה רגעי התעמלות מרגשים ושנמשיך לחלוק יחד את החוויות כאן בפורום! וברמה האישית: שתהיה לכל אחד מאיתנו שנת מוצלחת מלאת סיפוק עצמי ושמחה!

למעלה