ואתה יודע שזה נכון?
כלומר, לא חסרות אגדות עירוניות ומידע מסולף או מוגזם באינטרנט. אם אתה רוצה לשכנע אותי בדבר כזה, המינימום שאתה יכול לעשות זה למצוא מידע טיפה יותר אמין מ-JPG מרוטר. בכל מקרה, זה לא רלוונטי. מי שחוגג כאן (או בכלל, בעולם) סילבסטר לא חוגג חג של הלל ושבח לקדוש סילבסטר, אלא פשוט את ראש השנה האזרחית. שאל כל אמריקאי, בריטי או אוסטרלי. זה תאריך. כמו יום הולדת. בפני עצמו אין לו שום משמעות. אם אתה רוצה לייחס לו משמעות (כמו: "יום שחוגגים בו") אז שיבושם לך. קרא לו "ראש השנה האזרחית" אם "סילבסטר" מפריע לך, או חשוב עליו כחג לסילבסטר החתול. בשום מקרה אין שום סיבה להציק לפתיל פשוט וחביב שרוצה לאחל לאנשים שנה טובה. לא מוצא חן בעיניכם? אל תחגגו. לקפוץ בראש ולשדר ש"אני לא חוגג סילבסטר כי זה חג לקדוש אנטישמי", או "אני לא חוגג כי אני יהודי וזה חג נוצרי", זה מציק בדיוק כמו שמישהו יאחל לכולם שנה טובה, ואני אקפוץ ואודיע שאסור לחגוג את ראש השנה כי זה שיתוף פעולה עם הכפיה הדתית, וכי השנה העיברית כבר מזמן לא רלוונטית לשום דבר בחיים האמיתיים, וכי זה חג שנותן את ידו לטבח והתעללות בגופות של דגים. זה אידיוטי. אם מישהו רוצה לחגוג משהו- שיחגוג. אם מישהו רוצה לאחל חג שמח למי שחוגג- שיאחל. אתם לא חוגגים? אל תאחלו, או אל תקבלו את האיחול. ושוב אני מצטט את ת´אמפר הארנב: אם אין לך דבר נחמד להגיד, אל תגיד שום דבר בכלל.