שנה טובה לכולם

שנה טובה לכולם

הפורום הזה הוא כבר מעבר לפורום שתופש תאוצה. הפורום הזה הוא כבר לא סתם פורום באינטרנט. הפורום הזה נהפך להיות איזשהו בית לחובבי המדיה והפעילים בה, אל הבית הזה זורמים אנשים מכל הארץ למצוא פינה שבה ניתן לקבל תשובות לבעיות שהם נתקלים בהן, לחוויות שחווים במהלך צילום או עריכה או סתם מחשבה ורעיון שעובר בראש. אני מקווה שרובכם צפיתם בטקס האוסקר, שהתקיים ביום רביעי ושאני רואה בתזמון הטקס משהו סימבולי לסרטים שסוגרים את השנה וציפייה סקרנית לסרטים החדשים. יש קולנוע בארץ, יש טלוויזיה בארץ ויש הרבה אנשי צוות מוכשרים שעובדים וכאלה שמחכים לעבודה. אני מאחל לכל אלה שעובדים שתהיה להם שנה עם יותר עבודות ויותר כייף וחלומות ולאלה שעדיין לא התליחו להשתלב בעבודה אני מאחל שנה של מקצוענות ועם המון עבודה ויצירתיות. מקצוענות לא רק בעבודה. אפילו אם אתם מפיקים סרט בבית, תמיד תשאפו למקצוענות ותמיד תריבו עם הסבתא שתבצע שוב את הפעולה כי השוט הקודם נדפק בגלל האח הקטן ש"חתך" את הפריים, אפילו שביקשנו ממנו שלא יעבור ברקע. שנה טובה לכולם, הרבה RECORD במצלמה והמון PREVIEW בעריכה. ניר פרידמן

GaLi17

New member
שנה טובה ומבורכת ../images/Emo74.gif

לכל חברי הפורום שתהיה לכם שנה נפלאה בכל תחום וכמובן בתחום שלנו שאנחנו כל כך אוהבים ואף פעם אל תפסיקו לחלום!!

../images/Emo75.gif../images/Emo74.gif שנה טובה ומתוקה

רוצה לאחל לך שנה מתוקה שנה של עשייה נפלאה שנה שבה חלומותיך יתגשמו שנה שאולי מי יודע הפנטזיות יתקימו שנה של בריאות והצלחה שנה של אושר אושר ואהבה שנה של חברות ידידות ושמחה בקיצור .. שנה טובה

roli

New member
שנה טובה../images/Emo140.gif

שתהיה שנה טובה ויצירתית, עם הרבה חלומות והגשמתם.

pinoki

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif שנה טובהההה/

ומתוקהההה
דברים יפים אמרת. ומאוד נכונים. שתהייה לכולנו שנה טובה ומתוקה שנה של פריחה והרבה שיגשוג ביטחון אהבה ושלום כיף והרבה שמחה בלב

למעלה