שנה טובה לכולם!!!!

שרון17א

New member
../images/Emo75.gifשנה טובה

חג שמח ושנה טובה לכולם שנדע רק בריאות ואושר

דיקלה25

New member
../images/Emo74.gif שנה טובה ומתוקה

שלום לכולם, מה קורה? כפי שהבטחתי, אני שבה ומעדכנת. היום, שלושה שבועות בדיוק לאחר בדיקת מי השפיר קיבלנו תוצאות תקינות!! (איזה כיף!! אני מאושרת!)
בנוסף היה לנו תור היום לאקו לב עוברי אבל הרופאה אמרה שהיא לא מצליחה לראות בבירור מספיק את הלב, בגדול היא אמרה שנראה לה בסדר מבחינת חדרים / שסתומים אבל היא לא יכולה לרדת לפרטים ולכן ביקשה שנגיע בסוף השבוע ה 21 שזה יוצא שבוע הבא. בנוגע לפיצקי הקטן והמתוק שלי, הוא כל הזמן זז ואני מרגישה בעיטות קטנות ונחושות, ממש אושר!! רק שאלה קטנה - מישהי יודעת מה המשמעות של מעקב גדילה והיכן אני צריכה לעשות אותו?... אני מבינה שאלו אולטראסאונדים יותר תכופים אבל האם גם עבורם אני צריכה טפסי 17 כל הזמן?
אודה לתשובה. ולסיכום - חג שמח ומתוק לכולם ושיהיה רק טוב! דיקלה

טאניוש

New member
טפו ../images/Emo57.gif ../images/Emo9.gif

לגבי מעקב גדילה תשאלי את הרופא שלך. אם את בשבוע 20 אז בטח עוד לא עשית סקירה מאוחרת? בשבוע 22-23 עושים סקירה מאוחרת בסיסית בקופה שכוללת את כל המדידות. עקרונית הערכת משקל הבאה עושים אחרי שבוע 30. למה צריך מעקב גדילה? בשבועות האלו לא עשיתי שום מעקב גדילה (משבוע 27 הייתי באישפוז, וכל רופא של בית חולים יכל כבר לזהות את העובר שלי בפרופיל, אפשר לעשות בוק רק מתמונות אולטרא סאונד). רק שימשיך לעשות נחת לאמא הקטן שלך
. שתהיה שנה טובה ומתוקה, המשך הריון משעמם ורגוע!

טאניוש

New member
שנה טובה ../images/Emo75.gif../images/Emo74.gif

שתהיה שנה נפלאה, שנת בריאות לכל ילדי הפורום, המשך הריון רגוע ולידה קלה לכל הריוניות הפורום (וצפוים לנו הרבה חברים חדשים השנה
). יש מצב למפגש בחול המועד?

שנה טובה לכולם!!!!

לחברי הפורום היקרים. שנה טבולה בדבש ובחיוך. הרבה נחת ובעיקר, שנה מוצלחת!!!!! מצ"ב שנות טובות נוספות שלכם,אתם מוזמנים להוסיף!!!

arsf

New member
שנה טובה!!

לכל חברי הפורום המקסימים שתהיה לכם שנה טובה וחג שמח!! ורק אושר מהילדים!! נ.ב: אימא כבר בחודש שביעי התאריך המשוער הוא ה-15.12, ובנתים הכל הולך מצוין טפו טפו טפו!!!:)

שנה טובה לכוווווווווווווווולם

ביום חמישי אנחנו עוברים דירה, למבשרת. יאללה כדאי להתחיל לארוז

galitdror

New member
../images/Emo140.gifעידית, תמונה מקסימה!../images/Emo6.gif

שנה טובה לכ-ו-לללללללללל-ם!

גווניבר

New member
ואיחולים ממני

שכל ההריוניות יעברו הריון קל ולידה קלה. שיתווספו לפורום גם מבוגרים עם ק"פ, כדי שיהיה לי עם מי לחלוק חוויות. שנמשיך לעקוב אחרי ההתפתחות של הפשושים והפשושות
וחשוב לזכור - הילדים שלכם ברי-מזל, ולא מסכנים. איך אפשר אחרת עם כאלה הורים???

למעלה