שנה טובה לכולם

עדי.פ

New member
שנה טובה לכולם

ולכבוד השנה החדשה נולד לי בן ב 30 לדצמבר (קצת הקדים את המתוכנן אבל גדול מימדים כמו אבא שלו)

ronnymp

New member
עדי - ../images/Emo49.gif ../images/Emo65.gif ../images/Emo65.gif

עכשיו יש לך אחלה סיבה לחגוג את מסיבות הסילבסטר
רוני

מזל טוב אבאל´ה../images/Emo95.gif

איזה פרייר הבן שלך, לא יכול היה לחכות עוד יומיים ולהיוולד בשנה החדשה. קולולולולו, מזל טוב שתזכו לגדלו באושר, נחת ובריאות.

לעדי מזל טוב להולדת הבן.

עדי מאחל לך ולבני משפחתך מזל טוב מכל הלב .הרבה נחת מהילד החדש שנה אזרחית טובה.

gal33

New member
איזה יופי ../images/Emo39.gif מזל טוב!!! ../images/Emo65.gif

ועוד לחשוב שזה הקטן גדול יהיה...

NasTy GirL

New member
מזלטוב עדי!!!!!!!../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

מזלטוב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! איך הייתה הלידה? קלה? טוב, בכל מקרה מקווה שכולכם נהנתם בסילבסטר (אני למדתי קצת למבחן באנגלית)!! ממני, לירי המדופרסת

SARA120

New member
הי לירי../images/Emo9.gif

מה שלומך? האם פנית כבר ליעוץ?האם את אוכלת?ידוע לך שנערות שלא אוכלות מתקשות לללדת וזה גם יכול לפגוע בעירנות ובלימודים!...אני חושבת שאת מוכשרת מאד ונבונה מאד,ותדעי למצוא את הדרך הנכונה..מחכה לדווח. שרה

NasTy GirL

New member
היי!

אז ככה... אני אוכלת! פשוט יש לי בעיות רציניות בעיכול, ולפעמים כשאני אוכלת אני אחרי זה כמעט ומקיאה (אני יודעת שזה נשמע מגעיל, אבל כל האוכל עולה לי למעלה ואז במקום להקיא (בלי כוונה) אני בולעת אותו...יאק!). ואני אתמול שמתי לב שהבטן שלי לא שטוחה, אבל שאני רזה יותר מדי (אבל ממש ממש) ולקח לי המון זמן להבין שסה"כ יש לי כמה שומנים עודפים (יש לי "צמיג" אחד), אבל אני הרבה יותר מדי רזה... אז אני הפסקתי לאכול מתוקים לאלתר! ממני, לירי

בולדוג

New member
מזל טוב ../images/Emo77.gif מקווה שלגברת ולזאטוט

מקווה שלגברת ולזאטוט שלום? בכל מיקרה מיטב הברכות והאיחולים.

שלגיה**

New member
ברכותיי ../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

מאחלת המון מזל טוב
מנוחה לך ולרעייתך עד כמה שאפשר (נכונו לכם ימים כלילות ולילות כימים)... הרבה אושר
ואהבה אכן פתיחה יפה
וחיובית לשנה חדשה. שלגיה

סיסה

New member
מזל טוב להולדת הבן

בוק טוב מזל טוב מכל הלב להולדת הבן המון אושר בריאות והצלחה. מי יתן והילד יהיה גדול במעשיו. בברכה סיסה

עדי.פ

New member
תודה לכולם מקרב לב

בימים הקרובים אני כמעט לא אהיה כאן (עסוק מעל לראש) תודה לכולם

למעלה