שנה טובה לכלם!

רקפת43

New member
שנה טובה לכלם!

אני חדשה פה ,בפורום, ורוצה לספר כי תמיד היו לי בעיות למצוא בן או בת זוג...כרגע אני נימשכת יותר לנשים...אבל גם העולם הלסבי די קשה להכרות רצינית,ומה שקורה זה שאני נישארת פירקי זמן מאוד ארוכים לגמרי לבד! חוץ מסטוצים למיניהם...,ואפשר לומר שאני יכולה לשבור שיאים בלהיות לבד.....!ואני רוצה להכיר מישהי וזה פשוט לא הולך לי. מתחילים לשאול אותי מה את עושה בחיים... וכל מיני שטויות אחרות, אני לא מבינה למה אי אפשר לקבל את האדם שמולך כמו שהוא1 חייבים תמיד לעבוד...או להיות מסודרים בחיים... לסיכום אני חולמת על מישהי שתסכים לאהוב אותי ולקבל אותי בלי לשאול יותר מדי שאלות,

../images/Emo42.gifהיי רקפת, ברוכה הבאה

כשאנשים שואלים, הם מקבלים תשובות רבות כל כך, מלבד התשובה המילולית לשאלה. מתוך התשובות שלך המישהי ששאלה, תוכל להכיר את עולם המחשבות שלך, את הדברים שחשובים לך בחיים, היא תקלוט מסרים לא מילוליים, האם נעים לה בחברתך, האם את מביעה עניין. האם אחת השאלות האלו ה"יבשות" שנשאלות, מפריעה לך באופן מיוחד?

רקפת43

New member
לדבי ברקן היי!

בהחלט מפריע לי שמישהי שרוצה נניח להכיר אותי שואלת אותי "מה את עושה בחיים?".... ואני שואלת את עצמי למה אי אפשר לקבל אותי כמו שאני, בלי לשאול יותר מידי שאלות..ששייכות יותר לחברה.. מסביב! והייתי רוצה לפגוש את האחת הזו שלא יהיה לה איכפת מה אני עושה..?

../images/Emo42.gifהיי רקפת, רוצה לשאול אותך שתי שאלות-

1- האם את שלמה עם עיסוקך? עם מה ש"את עושה בחיים"? 2- מהי מבחינתך השיחה האידאלית בפגישה ראשונה? אם האישה מולך נותנת לך את האפשרות להוביל שיחה,במה את מתחילה?

רקפת43

New member
לדבי ברקן היי!

אני רוצה לענות לך על השאלות ששאלת אותי: א. האמת שאני לא כל כך שלמה אם מה שאני עושה כרגע...בחיים מבחינת עיסוק או פרנסה, ולכן אני רגישה...לשאלה הזו! שנשאלת כל פעם כשמשהי רוצה להכיר אותי. אני עובדת בעבודות מזדמנות, ואולי בגלל זה מי שמדברת איתי בטלפון לא רוצה להמשיך את הקשר איתי. ב. לשאלה השנייה ששאלת אותי את השיחה הראשונה אם מישהי שאני לא מכירה הייתי מתחילה ושואלת אותה איזה סוג של חברה או בחורה היא מחפשת, ואיזה קשר היא רוצה? כדי לדעת קודם אם אני מתאימה לה... ובהמשך מפתחת שיחה על דברים שאני אוהבת לעשות , תחביבים, טיולים.. אבל בהחלט לא שואלת מה המעמד של הבחורה שמולי, אלא מנסה לקבוע לפי הכימיה...,מה דעתך ?

למעלה