שנה טובה לכל האפשטיינים שלי!:)

שנה טובה לכל האפשטיינים שלי!:)

יקירייייייי המתוקים מדבש..... רק רציתי לעצור רגע ולהגיד שנה באמת באמת טובה למשפחתי היקרה והקטנטונת...:) מלאה בהגשמה, אושר שצרור באופטימיות מצילה חיים, בריאות שלמה (גופנפש), מוסיקה מופלאה ומרוממת כפסקול לחיינו... והמון המון אהבה אינסופית לסובבינו, מחברינו ולעצמנו. מזל טוב לנו על הפורום המקסים הזה שחוגג שנה. אני מחבק את כולכם חזק חזק. כי בלעדיכם מה אני? תחייכו יותר, תחבקו יותר, תקבלו יותר, תתנו יותר, תשתטו יותר, ותסלחו יותר... זוהי רק ההתחלה של מסע קסום ומופלא שהתחלנו לא מזמן...מי ייתן ונפרח ונגדל, ובליבנו נשאר תמיד תמיד ילדים. אתם מרגישים? הנה זה בא.... אני אוהבבבבבבבבבבב אתכככככככככככככםםםםםםםםםםםםםםםםםם !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! תודה על הכל ועל מה שעוד יבוא:) חגשמחחחחחחחחחחחחחחח! שלכם כל כך כפיר:)

כפרההההההההה../images/Emo99.gif

אין עליך, כל זה לא היה קיים בלעדיך
אוהבת עד אין קץ, שנה טובה!

../images/Emo126.gifאיש יקר ומדהים שכמוך,

תודה לך על כל המילים החמות, על כל הכוח שאתה נותן, על החיוכים שהעלית לי על הפנים כל השנה הזו, ועל זה שאתה כפיר. שתהיה לך שנה מדהימה! מלאה בהתחדשויות, מלאה באהבות, מלאה במוזיקה, חיבוקים, חיוכים, וכיף! אוהבת מפה ועד אינסוף. באמת עד אינסוף. נטע מנטה.

../images/Emo214.gifומתנה לכבוד השנה החדשה מכפיר../images/Emo27.gif

בלדה מקסימה מתוך האלבום הבא של כפיר,
מההופעה האחרונה שלו בקפה ביאליק
http://www.zshare.net/video/1946955063ade0bb

כפיר../images/Emo24.gif שתהיה לך שנה מדהימה ומתוקה../images/Emo74.gif

שנה מלאת הפתעות, ציפיות, חלומות והגשמות!
דניאל

inbarIL

New member
../images/Emo9.gif

שתהיה לך שנה מדהימה, מרגשת, ומלאת אושר. חג שמח
נתראה בקרוב:)
.

כפיר

אתה פשוט מדהים אותי כל פעם מחדש עם כמות האהבה והדאגה שלך.בכלל באופן כללי אתה מדהים. תודה שאתה..אתה. אני מאחלת לך חג שמח,ושנה חדשה וטובה.[זה טמון בה- תשס"ט=תהיה שנה סופר טובה
] שנה של יצירה,אהבה,חיוכים,הגשמה וסיפוק מכל אלה ביחד. שנה שתתעלה על קודמתה[כי תמיד טוב לשאוף ליותר]. אוהבת,נועהסטלה
.

כפיר שתהיה לך שנה מאושרת..../images/Emo23.gif

הצלחה בכל מה שתעשה, וכמובן אהבה של כל הסובבים אותך. חג שמח!

למעלה