שנה טובה לכל חברי הפורום

morrr

New member
שנה טובה לכל חברי הפורום ../images/Emo48.gif ../images/Emo39.gif ../images/Emo23.gif

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
גם לך מור ../images/Emo48.gif ../images/Emo20.gif

שתמצאי את האהבה שאת ראויה לה, שבאה עם כבוד והערכה.

morrr

New member
סהר תמיכה

את אתה צודקים. מה לעשות עושיים טעויות נשברים אבל לומדים ולפתע האסימון נופל.את הבחור אני אוהבת ומלאת כבוד והערכה אליו. הוא מן הסתם יש לו רגשות כלפי אבל כבוד? לא חושבת אבל את יודעת אני חושבת שהוא לא מכבד את עצמו ובסופו של דבר הוא יפסיד ואני יזכה באמת במשהו מישהו שמוכן לקבל ולכבד את אהבה שלי. מעבר לזה גם להיות בלי בן זוג לפעמים זה גם טוב. יש קלף באושן זן שבו מופיע השטן ובבספר ההסברים לא כתוב שהוא מסוכן או משהו כזה אלה דפוסי ההתנהגות שלו הם כאילו שטן אבל הן נובעות מאומללות אני חושבת שדפוסי ההתנהגות שלו לא מגעים מתוך רוע אלה מתוך אומללות ובדידות נפשיית חוסר היכולת שלו לתת מבלי לקבל תמורה בספו של דבר תמיד הוא יצא נפסד. אני לא יודעת אם אני יכולה להתנתק ממנו אייך הוא הסבר לי; אני מלח ואת למך או כלום אמרתי מתאים לי להיות למך ואם אתה רוצה להיות מלך תהיה אבל של עצמך כי תשאר לבדך עררי ובודד ואומלל. מלך; מ- מוח ל-לב ך כליות. למך ל לב מ מוח ך כליות קשה יהיה לי אבל אני שלמה אם עצמי ושלמה אם הנתינה שלי מאושרת שזכיתי במתנה שכזאת למרות שלא טוב לי אם ההחלטות שאני חייבת לבחור אבל הלו בחרתי לחיות ואם לחיות אז כבר טוב. איאפשר לקחת ממי שלא יכול לתת. לילה טוב מור

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
מור, את גדלה כל הזמן

לומדת ואולי דברים שהתאימו לך בעבר כבר אינם מתאימים ולכן הכאב. מותר לך לעבור מדרגה ולוודא שאת באמת חיה כפי שאת רוצה לחיות.

morrr

New member
סהר זה לא מתוך רצון זה מבחירה

אני היתי רוצה לעבור מדרגה ומתאים לי מאד להיות איתו אבל הוא בחר הוא בחר להתנהג אייך שהוא מתנהג ואני בחרתי לתת לא להתפלש ברפש של עצמו . יש מים יש סבון שיתנקה ואז אקבל אותו בידיים פתוחת בנתיים אני לבד לא הודעות לא אימיילים לא הזמנות ולא אני אווהבת אותך. אני רוצה להשאר בבית אם הלב והנשמה ושהוא ישאר בבית שלו בלי לב ובלי נשמה בחירה שלו לא שלי. בכל מקרה תודה

למעלה