שנה טובה לכל חברי הפורום תפתחו רמקולים
B bimbo. New member 25/9/03 #2 ערב טוב. רציתי לבקש מכל המשתתפים הפוטנציאליים במפגש להתפקד, וגם לציין אם יום שלישי אחה"צ מתאים להם. נשאר לנו רק לקבוע את מקום המפגש. למי יש הצעה?
ערב טוב. רציתי לבקש מכל המשתתפים הפוטנציאליים במפגש להתפקד, וגם לציין אם יום שלישי אחה"צ מתאים להם. נשאר לנו רק לקבוע את מקום המפגש. למי יש הצעה?
E emmy5 New member 26/9/03 #6 זה השיר ששמתי לכם אתמול ... כמעט היו שמים אותי בבית סוהר של תפוז על גנבת שיר אבל גנב מגנב פטור ... השיר יפה .. תודה אורה 11
זה השיר ששמתי לכם אתמול ... כמעט היו שמים אותי בבית סוהר של תפוז על גנבת שיר אבל גנב מגנב פטור ... השיר יפה .. תודה אורה 11
O ora11 New member 26/9/03 #9 לא שמתי ../images/Emo23.gif בתי ישבה ליד המחשב ולמדה אותי לשלוח קישור לפורום. חוץ מתמונות שאני שולחת אני חלשה בתחום. אז בבקשה לא לכעוס. אני לא אגיע למפגש מצטערת אולי בהזדמנות אחרת. ושוב שנה טובה.
לא שמתי ../images/Emo23.gif בתי ישבה ליד המחשב ולמדה אותי לשלוח קישור לפורום. חוץ מתמונות שאני שולחת אני חלשה בתחום. אז בבקשה לא לכעוס. אני לא אגיע למפגש מצטערת אולי בהזדמנות אחרת. ושוב שנה טובה.
E emmy5 New member 26/9/03 #12 ORA11 ממש לא שנה טובה ומתוקה ,ממש אני לא כועסת ... רק אני חייבת ללמוד איך לעשות שהאנשים יראו את מה ששמים ....
ORA11 ממש לא שנה טובה ומתוקה ,ממש אני לא כועסת ... רק אני חייבת ללמוד איך לעשות שהאנשים יראו את מה ששמים ....
yaely2 New member מנהל 26/9/03 #14 יום אחד עצוב כבר יהיה לי ../images/Emo7.gif שלום היום שאתה סבאאורי לא בא לפגישה יעלי