שנה טובה לכל חברי הפורום

Mrs Puff

New member
אופס.. |קיפוד|

תעמידו פנים שאתם לא שמים לב שאני לא יודעת לשרשר ^^

JeeChan

New member
שנה טובה לכל חברי הפורום

אומנם היה שרשור על זה =] אבל הגבתי בתור עצמי, עכשיו אני מגיב בתור המנהל שלכם שרוצה לומר לכם שיהיה לכם שנה טובה ומוצלחת, מלאה פרקים כיפים בבליץ', המון בישים, המון מפגשים, הודעות שמחות בפורום, הצלחה בלימודים ובחיים ובכל מה שתעשו. ממני המנהל שלכם, אור פרלמן =]

Fay Wood

New member
יאא תודע אור ^__^ ../images/Emo168.gif

גם לך שנה טובה והכל ^__^ ונחמד מצדך לעשות לנו ברכה מיוחדת וזה ^-^ ריגש אותי *מוחה דימעה*

dark max

New member
מה שהיא *מצביעה למעלה* אמרה +

תמונה נחמדת, אתה ציירת?

sasuke girl

New member
אורוש!!!!! ../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

אז ככה! שנה טובה ומתוקה לך! מלאת בישים..הממ ובישיות ( ^__~) שנת חוחובה מתקדמים והצלחה..שיהיה לך רק מוי כיף!!! וכמובן שאם תאבד את דרכך..שמש הטלטאביז תמיד בשמים ^^ (יוצירים פדופלים -__-') אם תעשה עצוב תזכור לרקוד רק את הכלאפ כלאפ סלאפ סלאפ..ואני ושרון תמיד נבוא לרקוד איתך! ^^ חחח אבל העיקר שיש לך ספר תנך במכנסיים? נא? חחחח
אוהבת אותך הכי הכי הכי! מתנחל סרן שלי! (והוא שלי!! יש לי את זה על וידאו!) טוב לא ברור לי למה אני ערה כרגע..אז עפתי לישון! ושנה טובה לכל שאר חברי הפורום!! will the pet pet be with you!

Jifannit

New member
הוא...שלך..?...

*הולכת לבכות בצד* אבלאבל הוא האחגדול שלי, נכון? ^____^

JeeChan

New member
לא לבכות, לחייך D: ברור שאני האח

הגדול שלך =] ואני לא רק של ליאת, אני של כולם D:

Jifannit

New member
הוא כזה קאוואיייייייייייייייייי

האאאאאאאאאאאאאאאא!!!!!!!!!!!!! *עוד חירפון* נהמע לאהוב את אור מאוד מאוד ^__________^

Jifannit

New member
שנהטובה DDD:

"שנה מלאה בבישים"- אתה פשוט קורא אותנו ^.^ שתהיה לך ולכולם שנה נפלאה, הכיהכי טובה שיכולה להיות, ו...ו...*שכחתי* *נזכרת* ואני אוהבת אתכם ^.^ מנהמע- הבטטה המשוגעת X_X

Violettecat

New member
אריגאטו אור נייי צ'אן!

וכמו שכבר אמרת: שנה טובה לכולם!!!!!!!!!

אריגטו אור ני סאמה! ורגע

מה הצבע שלך? כידוע המנהל של 1240 הוא ירוק- אז מה אתה? סגול? כתום? כחול? אדום? צהוב? ואולי ורוד? אין סםפק שאתה ראוי מעל לכול לכינוי "יצור" השאלה היא יצור באיזה צבע?

למעלה