שנה טובה לכם כאן מאומן

שנה טובה לכם כאן מאומן

עוד מעט חוזרים לארץ... צפוף פה אחולמניוקי והשפיות במחסור האוקראינים צובטים את עצמם כל הזמן הקשב"ה אתה גאון!!! ווואוווו איזו סאטלה רוחנית (למחצה) אנשים פה מגדירים את הבעיה הפסיכופיזית מחדש........

גם אם יעבירו את כאן לשם, אני פה.

במקום פסיכופיזיקה מתבזבז בפסיכוהיסטוריה. תפס אותי אסימוב.

שיהיו לך הצלחות

הרבה מעבר לציפיות האופטימיות ביותר בביזנס בשנה הקרובה יש משהו שהאדם אף פעם לא יפסיק, בכל תנאי וללא תלות במציאות פוליטית זו או אחרת, וזה לאכול

AVI82

New member
תפסיקו להתנשא.

כי איך שאתם מדברים ומתנהלים עם נשוא פורום זה הוא לא פחות מאיך שאותם חסידים מתנהגים עם הרבי שלהם,רק שהם עושים את זה בעיקר בראש השנה. ובכלל,החילוניות פה בארץ מתנהגת בעצמה הרבה יותר גרוע מדת,עם ההתנשאות והמטיפים ותל אביב עיר הקודש שלה. די לכפיה החילונית!

משמרותי

New member
אבי יקירנו

למען הגילוי הנאות,ויסלח לי בני,בני ואני עובדים באותו מקום עבודה והרבה פעמים יש לנו שיחות בנושאים אלו.... בעבודה ובני יעיד,נמצא אתנו חסיד ברסלב "כבד",והוא איש יקר מאד שכולם מכבדים ואוהבים,ועל כל סוגיה אנו הולכים לשאול את דעתו...אחד מאימרותיו היא שחייבים להשתטות,כלומר לעשות שטויות על מנת להיות שמחים,ואת זאת אנחנו עושים... ואם ראייתך חדה,גם הברסלבים בסרטונים,די צוחקים על עצמם....אז שבת שלום אה,נ.ב. חלק מההומור כאן הינו הומור פנימי כזה....

למעלה