שנה טובה ללהקת אתניX ולעל עם ישראל!
נ נטלי 22 New member 23/9/03 #2 שנה טובה לכולם ../images/Emo74.gif ../images/Emo75.gif אני מצרפת שנה טובה חמודה, אם יש למישהו עוד דברים כאלה בסיגנון מוזמן להעלות.
שנה טובה לכולם ../images/Emo74.gif ../images/Emo75.gif אני מצרפת שנה טובה חמודה, אם יש למישהו עוד דברים כאלה בסיגנון מוזמן להעלות.
ק קלנדיה New member 25/9/03 #3 הנה עוד משהו לשנה החדשה../images/Emo39.gif http://www.sevevb.com/files/shanatova.mpg
נ נטלי 22 New member 26/9/03 #4 חמודדד, אהבתי ../images/Emo6.gif שתהיה לכולם שנה טובה ומתוקה שנה של שקט, שלום, אהבה ואחווה. ושכל משאלות ליבכם יתגשמו לטובה
חמודדד, אהבתי ../images/Emo6.gif שתהיה לכולם שנה טובה ומתוקה שנה של שקט, שלום, אהבה ואחווה. ושכל משאלות ליבכם יתגשמו לטובה
ז זאב נחמה New member 26/9/03 #5 שנה טובה לפורום אתניX שיהיה שנה נפלאה למוזיקה הישראלית ולכל הלהקות שיש, הזמרים הזמרות ובקיצור לכולםםםםםםםםםםםםם!
שנה טובה לפורום אתניX שיהיה שנה נפלאה למוזיקה הישראלית ולכל הלהקות שיש, הזמרים הזמרות ובקיצור לכולםםםםםםםםםםםםם!
מ מיכלי וניבי שלי New member 26/9/03 #6 ../images/Emo74.gifשנה טובה לכולם... ואני מיכלי... משתתפת בפורום אירווזיון .. ועכשיו גם כאן..
נ נטלי 22 New member 26/9/03 #7 ברוכה הבאה מיכלי ../images/Emo24.gif כיף לראות אותך גם פה שנה טובה ומתוקה גם לך