שנה טובה מהקיבוץ המוזיקלי ביותר בעולם!

שנה טובה מהקיבוץ המוזיקלי ביותר בעולם!

תקראו "7 לילות" שנה טובה לכולם גם מהקיבוץ המוזיקלי ביותר בעולם כאשר בעיתון 7 לילות שלום חנוך מקום 1 עם "מחכים למשיח" ומאיר מקום 2 עם "שלל שרב"... עובר אורך בתנועת הנוער העובד : "משמרות זה כמו ליברפול". צודק הברנש המדופלם. שנה טובה שוב. ג'קו I WISH ונזכה לראותך בראש רשימת השירים הטובים של שנה זאת שבאה עלינו עכשיו!!!!!!

שונית 7

New member
כבוד לקיבוץ המוזיקלי../images/Emo236.gif

ואני מאחלת לג'קו להגיע למעמד של 2 הענקים האלה. זה לא מופרך כי שניהם עברו בדרך הארוכה שלהם ביקורות וכשלונות רגעיים, מאיר במיוחד ,אבל גם שלום..מחכים למשיח זכה להצלחה אדירה בניגוד לציפיות וחתונה לבנה שנחשב כיום לאלבום רוק מופתי זכה לביקורות שליליות ביותר ונכשל במכירות. וגם את שלום לא כל כך הכירו וזכרו הצעירים ובקושי הגיעו להופעות שלו עד האיחוד של שלמה ושלום בקיסריה שהחזיר את שלום לתודעה וטוב שכך...ואם לא אמרתי מזמן אז שלום חנוך הוא ה-ר-ו-ק-ר של חיי... ומוכרחה לציין שמרגע שראיתי את ג'קו בכוכב ,היה בו משהו שגרם לי לשייך אותו לשלושת האייקונים האילו ...ובלי נדר עם התמדה ,עשיה ועקשנות זה עוד יקרה

שונית 7

New member
ואפרופו שלום קבלו את " בגילגול הזה" אחלה ברכה

טוב זה לא סתם שיר אלא המנון ממש שמיי פיינגולד די הרסה לי אותו ...אחלה ברכה לראש השנה ובכלל..מוקדש לג'קו ולכל חברי הפורום.... שימו לב למילים: בגילגול הזה שלום חנוך מילים: שלום חנוך לחן: שלום חנוך שתהיה תמיד שמח שלעולם תפסיק לשיר שתמיד תמשיך לגדול ושתמיד תישאר צעיר שתמיד תלך קדימה ושלא תאבד תקווה שתדע שלום וטוב ושתמצא את האהבה. (בוא הנה... בוא הנה... בוא הנה...) שתשכיל לחיות ביחד ולהישאר חופשי ושתוכל למצוא תועלת גם במצבים קשים שתמיד תישאר צנוע ושתמיד תהיה בריא ושתצליח שחייך לא יהיו לריק. שיהיה לך טוב שתספיק לאהוב הוו בגילגול הזה הגילגול הזה. כי זה לגמרי לא קל להיות פה בכלל ועוד, עוד ועוד בגילגול הזה. שתהיה אל אחרים כמו שאתה אל עצמך שתתברך במה שיש ושתשמח בחלקך שתמצא את דרכך בכל דרך שתלך ושתדע להישרד מול הגורל המתעטף. שיהיה לך טוב שתספיק לאהוב הוו בגילגול הזה בגילגול הזה. זה לגמרי לא קל להיות פה בכלל ועוד, עוד ועוד בגילגול הזה. (לא סופי...) שיהיה לך טוב ושתספיק לאהוב הוו בגילגול הזה בגילגול הזה. וקבלו את השיר עצמו

למעלה