גיוונים../images/Emo13.gif מכירה את הקטע
הבן שלי מסרב לאכול משהו שכבר היה אתמול או שלשום בתפריט, ולא משנה איזה רוטב יהיה עליו
אז יש כמה רעיונות, ולפי הפסטה אני מניחה שאת מדברת על תוספות
תפוחי אדמה: פשוט קוביות תפוחי אדמה מבושלות במי מלח, טעים, אפשר להוסיף כל תוספת נוזלית (קטשופ, מיונז, אלף האיים, חרדל וכיו"ב) אורז על כל התוספות: אצלי אוהבים אותו מבושל עם ירקות כמו אפונה או פלפל אדום. אני גם מתבלת אותו במעט כורכום כדי שיצא צהבהב ואז הוא נראה חגיגי
פתיתים - נסי לבשל אותם ברוטב עגבניות, או להוסיף אחרי הבישול רוטב בולונז. ברוקולי אפוי עם מלח ומעליו חמאה מומסת (אהוב על הבן שלי מאוד) ותוספת קצת מוזרה אבל הילדים שלי אוהבים: לוקחים ראשי שומר, מורידים מהם את העלים (אם יש) וגם את הקצה של הפקעת (איפה שכל העלים מתחברים), מסדרים בתבנית עם נייר כסף, מברישים בשמן זית, בוזקים מלח גס והופ לתנור עד שהם משחימים. את השומר אפשר גם לבשל בסיר עם כרעי עוף, מתובל במעט כורכום ואבקת מרק עוף, לשכוח להוסיף מים עד חצי הסיר. מקווה שעזרתי