שנה טובה+ משחק

naamutzi

New member
שנה טובה+ משחק

אז קודם כל שתהיה שנה טובה, מגניבה ומלאת מוזיקה ומשחקים ועכשיו למשחק- כל אחד, מעבר לשלל הברכות שהוא מוזמן לתת צריך להוסיף שיר של ראש השנה, או כל שיר של התחלות חדשות ושאר דברים רלוונטים.
אז השיר שלי הוא מהחביבים עלי- "בשנה הבאה נשב על המרפסת ונספור ציפורים נודדות ילידם בחופשה ישחקו תופשת בין הבית ובין השדות עוד תראה עוד תראה כמה טוב יהיה, בשנה בשנה הבאה"
הודעה זו נכתבה בלשון זכר, כי זה מה שיצא לי, אך אכן מכוונת גם לנקבות וכל מה שביניהם

Subil

New member
שנה נפלאה

שתהיה מלאת שמחה ודברים טובים "מחר אולי נפליגה בספינות מחוף אילת עד חוף שנהב ועל המשחתות הישנות נטעינה תפוחי זהב.." לא יודע עד כמה זה קשור אבל כמו השנה הבאה זה מסמל את העתיד וזה שיר של תקווה שדי רלוונטי עד היום.

המממ

New member
../images/Emo74.gif שנה טובה! ../images/Emo74.gif

נעמה, כל הכבוד על היוזמה!
ננעצת בראש הפורום.
הציטוט ההתחלתי שבחרתי: "בראשית היו שמיים בראשית היה הים כחול..." (בראשית- גבי שושן)
ולכל חברי הפורום היקרים
שנה טובה ומתוקה
עם הרבה מוזיקה
, וכמובן עם המוני משחקי שירים
! שתהיה לכם שנה מעולה ושמחה!
אוהבת, נעה. שנה טובה ושקטה שתהיה לנו!

t@li

New member
שנה טובה חמודים שלי ../images/Emo9.gif

"שנה הלכה, שנה באה אני כפיי ארימה" או בנוסח המוכר לילדי הקורס: "שנה הלכה, שנה באה הכי כפרה אמא"
שתהיה שנה מלאת חוויות, סיפוק, כייף ומוזיקה טובה לכולנו
ואולי אולי אם נרצה מספיק גם יהיה כאן קצת שקט

TJSBZ

New member
שנה טובה

שתהיה שנה טובה מקודמתה, ורעה מעוקבתה... "מתחילה למצוא את עצמי, את מקומי, לאט לאט" וגם "בראשית היה לא כלום, רק חושך ודממה"

שנה טובה אנשים :)

אני יצאתי מהנדס בצבא... (הנדסה צבאית) ויש לי עוד כמה חודשים של טירונות... שנה טובה לכולם

m1989

New member
שנה טובה ומתוקה לכולם!

"התחלות הן תמיד גם סוף של תקופה עוברת..." יזהר אשדות..

pinky365

New member
../images/Emo74.gif שנה טובה + נצל"ש ../images/Emo13.gif

אנשים יקרים, מחר אני מצטרפת לטליה והופכת גם אני לשוחרת בצה"ל... היה מאוד נחמד לשחק פה, אחזור לבקר בסופ"שים
לאב יו אול

riorx

New member
שנה...

מדהימה ומלאת חלומות מתגשמים לכולם. "לכל סיום יש התחלה חדשה..." יהודה (המכבי) פוליקר. או בנזין לחלופין למתעקשים על נוסחי מקור.

למעלה