שנה טובה מתל-השומר.דני נפצע ביום רב

שנה טובה מתל-השומר.דני נפצע ביום רב ../images/Emo59.gif

ביום רביעי בפיגוע ירי ליד ישובנו. הכדור חדר דרך הקרסול ויצא החוצה,אז הוא עכשיו מגובס מאושפז בתל-השומר באורטופדיה ב´ .הוא מרגיש בסדר ואנחנו מאוד מקווים שבחג נהיה בבית.באם משהו רוצה לבוא או להתקשר - זה מס´ הפלאפון שלי 064-826748 . אנו מברכים את כל חברי הפורום בברכת כתיבה וחתימה טובה,יהי רצון יתגשמו כל משאלות לבני ונזכה לראות רק טוב בשנה הזאת וכל השנים הבאות אלני לטובה. אוהבים אותכם-אלה ודני ג´ירד,טלמון

TWEETY =^.^=

New member
אויייי וי ../images/Emo7.gif

העיקר שהוא בסדר ומחזיקה לכם אצבעות שתהיו ביחד בחג
חיבוק גדול והמון
נישוקים בביייי ושנה טובה ומתוקה יותר מזו שחלפה לה והעיקרררררר המון בשורות טובות

אל אלוהים - רפואה שלמה!!! ../images/Emo2.gif

מאחלת לכם החלמה מהירה ושיבה מהירה הביתה! שתהא זו לכם שנה שקטה ובריאה, שנת שלום ורוגע. סיגל

זה באמת שבוע של ניסים

עד כמה שזה נשמע אולי מוזר, אני שמחה שזה "רק" בקרסול, שזה לא משהו יותר רציני אחרי כל מה ששומעים היום. רפואה שלמה והמון חיבוקים, ושתהיה שנה הרבה יותר טובה! לפעמים נדמה כאילו השנה הזו מנסה לסחוט כל טיפת רוע שנשאר מהאלף שעבר ולא שומש, כאילו אם לא ישתמשו בכל הזוועות יפוג תוקפן... אז הלוואי הלוואי שנגמר כל מאגר הרוע והרשע ונשארו רק דברים טובים שיקרו לכולנו.

אולה *

New member
אוי, אלה. רפואה שלמה ../images/Emo101.gif לדני

ותחרו הביתה
בחגים. שלא תדעו יותר צרות. אולה.

עמית@

New member
אלה, דני, קודם כל תודה לאל שדני

בסדר. אם כי פצוע וחבוש, אני מקווה שזו הפעם האחרונה שאתם נאלצים לעבור חוויה כזו. שתהיה לכם שנה טובה ומוצלחת.

rona33

New member
רפואה שלמה

שייצא מזה כמה שיותר מהר, שתהיה לכם שנה רגועה וטובה. מחזיקה אצבעות להחלמה מהירה.

מרב.

New member
אבוי, רפואה שלמה בדרך אליכם ../images/Emo57.gif

אלה, דני- לא ידעתם שלבית חולים מגיעים כדי ללדת?? מאחלת החלמה מהירה לדני- תודה לאל שרק הרגל, תודה לאל שהכל בסדר- ומקוה ששום נזק לא יגרם. מקוה שבפעם הבאה שתגיעו לבית החולים גם תצאו משם עם משהו (כמו חבילה מצווחת) ולא רק עם ערימת תחבושות) שתהיה שבת שלום (תרתי משמע) ואיחולי שנה טובה
מרב ואני של מרב

אוף - נבהלתי מהכותרת

איזה מזל שדני יצא בפגיעה קלה. ברכות להחלמה מהירה והלואי שתחגגו בבית את החג. אלה יקרה - חג שמח ושמרו על עצמכם.
נילה

מממממההההה?????? ../images/Emo2.gif

מה ? מי? למה? איך? מה קרה? ואת בסדר? מה מצבו? יציב? הרגל תהיה בסדר? אוי ואבוי. איזה פחד. תחזיקו מעמד!!! אוהבים אתכם. סאני.

שיווו, איזה מזל ../images/Emo57.gif

תמסרי רפואה שלמה לדני שנה טובה, שנת שלום ואהבה מרב

למעלה