שנה טובה מתפוז אנשים

שנה טובה מתפוז אנשים../images/Emo75.gif../images/Emo74.gif

צוות תפוז אנשים מאחל לכל הגולשים שנה טובה ומאושרת. הכנו עבורכם עמוד תכנים לחגים, הכולל מאמרים, אירועים ופסטיבלים בחופשות. המשך גלישה נעימה!

Shaked54

New member
שתהייה לכולנו שנה טובה ../images/Emo23.gif../images/Emo65.gif|@

שנה של אהבה סקס (והרבה) ושנה ללא מלחמות....למרות שמלחמות כבר לא קורות בחורף...איך שרה לנו סי...זה לא חוכמה להיות חזק רק במלחמה...!!! אוהב את כולכם למרות שאני לא מכיר פרט לפורום המקסים הזה..!

ט י נ ה

New member
מזל שהמציאו לנו את ראש השנה../images/Emo74.gif

הי שקד ...... כל כך אבל כל כך כיף לראות מה שכתבת. תודה מכל הלב מזל המציאו לנו את החג הזה שנותן היזדמנות של ממש לדברים הטובים שמצטברים בתוכנו לפרוץ החוצה לאוויר העולם. מצטרפת לברכות סי

שנה נפלאה לכולם

“Don't be afraid to be weak Don't be too proud to be strong Just look into your heart my friend That will be the return to yourself The return to innocence If you want, then start to laugh If you must, then start to cry Be yourself don't hide Just believe in destiny Don't care what people say Just follow your own way Don't give up and use the chance To return to innocence” ובמילים אלו של Enigma, מאחלת לכולם כאן שנה עמוסה באהבה. שלכם, פטל אדום

skito

New member
חזרתי לביקור ולאחל לכולם שנה טובה

לסי הימן האחת והיחידה שנה של שירים ללא הפסקה ויצירות חדשות והמשך תרומה לקהילה סי הצנועה נותנת המון בסתר...המשיכי כך ולכולם שנה טובה וכברכת הכהן הגדול: יהי רצון שתהיה השנה הזאת הבאה עלינו ועל עמך בני ישראל- שנת אסם, שנת ברכה, שנת גזרות טובות שנת דג תירוש ויצהר, שנת הרווחה והצלה, שנת זול, שנת חיים טובים, שנה טלולה וגשומה, שנת כפרה, שנת שובע, שנת עונג, שנה פרי בטננו ופרי אדמתנו תברך, שנת צאתנו ובואנו תברך, שנת קמינו (שונאינו) תכריע, שנת רחמיך עלינו, שנת שלום ושלווה, שנה תוליכנו קוממיות לארצינו... אם תרצו גם בנוסח השכונה

שנה טובה ומתוקה...

שנה טובה לכולכם, שנה של שלום ואהבה והרבה הרבה שקט. חזרתי לא מזמן מהמקום שאני הכי אוהב באירופה - אמסטרדם והלוואי שתשרה על המדינה הקטנה שלנו אותה שלווה אמיתית הנמצאת באוויר של הולנד, שנדע שלווה אמיתית. זו תמונה שצילמתי באחד המקומות המדהימים האלה, שהייתי באמסטרדם! שנה טובה !!!

ט י נ ה

New member
כל כך מסכימה איתך.....וגם קצת מקנאה

מזכיר לי רגעים של ילדות בלונדון והכל כל כך פסטורלי דאתה רוצה לצעוק אבל מצד שני נשמה שלי זה לא שלנו ואתה מרגיש בתוך זה שיעמום נוראי אחרי כמה ימים...... לא ? בכל אופן אני חזרת עכשיו מקיבוץ מדהים בצפון הסוללים וכל כך יפה שם ויש שם שלווה מדהימה ועדיין אנשים יודשים תחת העצים בערב פותחים שולחן שמים לול לתינוק והאמת גם זה מעורר קינאה..... בכל אופן שולחת איחולים מעומק העומק של הלב לך לרומי ולאישה היפה שאיתך

למעלה