שנה טובה מתפוז אנשים

שנה טובה מתפוז אנשים../images/Emo75.gif../images/Emo74.gif

צוות תפוז אנשים מאחל לכל הגולשים שנה טובה ומאושרת. הכנו עבורכם עמוד תכנים לחגים, הכולל מאמרים, אירועים ופסטיבלים בחופשות. המשך גלישה נעימה!

יאללה, שרשור שנות טובות!

<כן, משעמם לי> שנה טובה! מי ייתן והפלויידים ינחתו כאן בארץ (או לפחות גילמור עם ה
) וייתנו הופעה בקיסריה, יחד עם שלמה ארצי, כמובן.

דור(2?)

New member
אפשר בבקשה בלי שלמה ארצי?

אה, ולא ביום שישי אם אפשר אני עסוק ימי שישי

edlessme

New member
שנה מצוצוצוצוצויייייינת!!!

שיהיה לכולם פה שנת ברכה.. שיהיה חורף גשום לאוהבים, וחורף חמים לרווקים, שיהיה 100 לחרשנים ו100 למבריזנים, שיהיה שלום בין הניצים ומילחמה בין הצרפתים, שניהיה ראש לראשנים ולא לזנב למיזדנבים, שיהיה לכולנו רהיטים בורגניים של איקאה, שירמיהו יצא כבר מהמישפט המטומטם הזה, שכל הלוגריטמים יפסיקו להיתיימר לא להיות שברים, שלמוזיקאים תבואנה מוזות ולאמנים מנות (ולי כמה שעות שינה?) לסיד בריאות, לסעיד פיתות טובות יותר. לווטרס שוק לאגו וללימור ליבנת שוק בכיסא, שנה מוצלחת לחיילים, שנה גרועה לכלללללל פקידי הממשלה (במיוחד לאלה במישרד הפנים\רישוי ברמלה). שנה טובה לגיל לבנה (בחירות אזוריות.. עזבו). שנה טובה למלונאים, שנה מוצינת לסטודנטים, שנה הכי בתזונה אי פעם לכל המתגייסים. במלים אחרות.. שיהיה לכולללללם פה שנה הכי פיצוץ שאי פעם היה לכם מאז שנת 86!

edlessme

New member
אני צריך 800... (או לפחות 710)

לעתודה בפיזיקה... בינתיים ב670..

Miss CB

New member
...ושארצי יהיה חולה באותו יום ../images/Emo3.gif

שנה טבוה לכולם, שנת שלום, שלווה, אחווה, ומוסיקה טובה! (הא, זה מתחרז!)

נימרודל

New member
יוווווופיייייי!!!

שנה טובה לכל האנשים המגניבים בפורום. שנה טובה לתקווה, לאמונה, לאהבה. שתהיה קצת פחות לחות במישור החוף, וקצת פחות עיטושים למצוננים (אאאפצ'י!) שנה פוריה למוסיקאים ליוצרים ולאמנים. שיהיה קצת פחות "מעניין" בנושא הפוליטי, כלכלי, חברתי, ביטחוני. וקצת יותר מעניין בערך כמעט בכל השאר. אוהבת עידית

pink floydror

New member
שנה טובה

לכולם!!:) שהמצב יהיה יותר טוב, יותר אהבה ואחווה בין אדם לאחיו באשר הוא!! שהמצב ירגע לגמריי!!:) והכי חשוב, שהמוזיקה תחזור לשורשייה ושהתעשייה תעשה יותר מוזיקלית ופחות מסחרית..!! :)

lior efi

New member
שנהההההההההה

טובה ומתוקה!!! תאכלו הרבה תפוח ודבש! ורימונים! (אוי כמה שאני אוהב רימון!) אני מאחל לכולם שנה חדשה יפה יותר, בריאה יותר, אופטימית יותר, איכותית יותר, נטולת טרור ופעולות איבה, מלאת חום ואהבה, נטולת שחיתויות בממשלה ומלאת שגשוג בכלכלה! ובעיקר שתהיה שנה "ורודה"!!!!

שנה טובה לכל הגולשים ../images/Emo140.gif

שנה טובה ומתוקה לכל המשתתפים בפורום - הקבועים, המזדמנים ואלו שאינם יודעים לשאול. שנת הצלחה ושגשוג, שלום ושלווה, בריאות ואחווה, צדק ואהבה.
ואם זה לא יתגשם, אז לפחות שנה של הקלה יחסית מהלחץ, מוסיקה טובה ואופטימיות זהירה.
מציףציף

למעלה