חוויותתתת../images/Emo26.gif
אתם ביקשתם...תיזהרו...זה הולך להיות ארוך...
טופ! אז בדרך (שהייתה הכי מצחיקה שיכולה להיות) עצרנו באם הדרך ורצינו לקנות אגרוללל.. כל כך בנינו על זההה... אבל הסינית שם היה סגור :\ אח"כ עצרנו בעוד איזה מקום עם מים ועשו לנו מסלול מגניב בשחיה.... ואז הגענו למקום שאנחנו ישנים בו... זה יער עם מלא עצים ואוהלים (וכמה בקתות למורים) באוהל היינו אני ו-7 חברות הכי טובות שלי! אוהלים סבביים ביותר! הרצפה מבטון ויש מיטות מעפנות כאלה...בכ"ז...זה אוהל.... אז התמקמנו, וידאנו שאנחנו ממוקמות טוב (שכל החברים והחברות שלנו מסביבנו) ואז הלכנו להתקלח, לאכול, ואז ב-9 התחילה המסיבה
הביאו לנו דיג'יי בנזונההההההה
(לא כמו שנה שעברה...
) המסיבה הייתה עד 2 בערך... ואז חזרנו לאוהלים, כולם דפקו התנחלות באוהל שלנו... עד איזה 4... ואז מישהו הציע "בואו נדליק נרגילה!"
איך לא חשבנו על זה קודם
אני יודעת איך לא... כמעט כולם היו שיכורים מדיי...חחח... (אני לא- לא לדאוג
) אבל הם כבר הספיקו לחזור לעצמם....ואז לקחנו נרגילה והכל... ועפנו לאיזה אוהל ריק... האור כבוי...שלא ידעו שיש שם אנשים... אבל...בגלל שהיינו איזה 30 ילדים באוהל הזה... לא ממש הצלחנו לשמור על שקט.... ואז באה לנו בהפתעה איזה מדריכה כונפה... וצעקה עלינו...אבל לא עשתה כלום... אז פיזרנו את החברה...ועפנו איש איש לאוהלו.... ישנו שעה בערך... ושוב קמנו... כולם נרדמים באוטובוס... אשכרה מתים...חח... לקחו אותנו לאיזה יער לעבוד..(לגזום עצים...חח) היה דווקא מצחיק... וממש לא היה חכם מצידם לתת לנו מסורים בידיים...זה היה יכול להיגמר לא טוב...חחח.... אח"כ היה איזה מסלול שלא הלכנו אותו כי לא היה לנו כוח... אז פשוט חיכינו לאלה שכן הלכו אותו איזה שעה ביער (וואו...היינו במלא יערות...חח) יער מוצל ביותר... וכמובן שישנו... על הספסלים... אח"כ עוד מסלול נחמד בצפת... ואז חזרנו למחנה... והיה לנו קריוקי
כמה שאני אוהבת קריוקי
אז כולם עלו לשיר...וכולם זייפו...חחח... היה כיף
ואז כשנגמר...הייתה שוב מסיבה כמה שעות... ואח"כ שוב דפקו התנחלות באוהל שלנו... אבל הפעם כולם היו שפוכים מדיי אז ב-3 נרדמנו... כן... כולם... אצלנו באוהל.. על 8 מיטות ישנו מלא ילדים....חח... בבוקר לכולם היה צוואר תפוס
,אה!! נזכרתי במשהו!! כשישנו היה קרוב אלנו איזה אוטו עם מוזיקה...לוידעת מה הוא עשה שם...אז פתאום אני רגישה שמישהו מזיז אותי...פתחתי עיניים וראיתי את חברה שלי מעירה אותי (גם היא חצי ישנה) ועושה לי "שמעי.." אז הקשבתי והיה את אובג'קשן
חח... היה נחמד
אז אחרי שקמנו ונסענו באוטובוס איזה שעה של שינה רצופה.... עצרנו שוב ביער... ושוב עשו לנו מסלול במים! קפואים! אבל היה הרבה יותר כייף מהקודם! היה מפל בדרך שנפל עלינו והיה כל כייףףףףף
ואז התחלנו לנסוע הביתה... ואנחנו מפנטזים על אגרוללל...הבטחנו שבעצירה בחזור נאכל אגרול...פיצוי על ההלוך... אז שוב נרדמנו באוטובוס...כל אחד לצלילי הדיסקמן שלו.... ואז העירו אותנו לרדת לעצירה, כולנו שמחים וטובי לב (על האגרול המתקרב) וברגע שדרכנו על הכביש האכזבה הציפה אותנו... לא היינו באם הדרך... אלא במקום אחר...קטן ונטוש.. עם קיוסק קטנטן (וחסר אוכל נורמלי) ושירותים.... ואף אחד לא התכוון לעצור באם הדרך
אז הסתפקנו בדברםי אחרים ושבנו לאטובוס...רק שהפעם אף אחד לא ישן.... ושוב היה מצחיק ביותר
עד הבית
ונכנסתי הביתה, התקלחתי, ואז מצאתי את עצמי היום בבוקר במיטה....חחח אני סוגדת למי שהגיע עד לפה