שנה טובה, שאלה בקשר למתכון רוגלך של קרין גורן

שנה טובה, שאלה בקשר למתכון רוגלך של קרין גורן

הכנתי את זה היום, יצא מאוד טעים אבל בשלב הכנת הבצק היה לי מאוד קשה לרדד את הבצק עם המערוך , הבצק נדבק כל הזמן למרות שקימחתי בלי סוף

האם הסיבה לכך היא שבשלב הכנת הבצק, כתוב לשים חמאה ,אבל שמתי תחליף לחמאה , (שמתי ממרח דמוי חמאה)?

האם זו הסיבה שהיה קשה כל כך עם הבצק?

אגב שמתי את הבצק לתפוח לילה שלם במקרר ככה שהיה הכי אמור להיות קל עם ההכנה שלו...
 
למעלה