שנה טובה :) שאלה

zzYaelzz

New member
שנה טובה :) שאלה

אני מעוניינת לקנות נגן של ג'יגה עד 5 ג'יגה. עכשיו האפשרויות מבחינתי הם או אייפוד או iriver h10. אפשר מכאן להבין שאני רוצה נגן עם מסך גדול חח מניסיון עם מכשירים מוזיקה אחרים, אני רוצה נגן שאפשר לסמוך עליו. כלומר שלא יתקלקל ושהשמיעה תהיה מצוינת. מה אתם ממצליצים? ומאיפה כדאי לקנות? תודה!!!

weird dust

New member
לאיזה צורך הנגן?

מה התקציב? למה אתה מצפה חוץ ממסך גדול מהנגן? לדעתי לאייריבר יש 5 או 6 לאייפוד יש 4 ו6 ועכשיו יצא 4 ג'יגה פלאש שהוא עמיד יותר.

zzYaelzz

New member
אמממ

שהנגן לא יעלה יותר מ1500 שישמעו את השירים באיכות מצוינת ושהרזולציה במסך תהיה סבירה. שמעתי שבאייפוד נאנו המסך נשרט בקלות. לכן אייפוד נאנו הוא לא אפשרות מבחינתי. אלא אם כן זה לא נכון וזהו בערך מה זה בדיוק האייפוד החדש שיוצא? ועוד 2 שאלות. האם אתה חושב שכדאי לחכות קצת עם הקנייה? הבנתי שיש אנשים שיודעים מתי המחירים יורדים. והאם באייריבר יש פונקציה של לשים עברית? כי הבנתי שבאייפוד אפשר להוריד פונט מיוחד תודה רבה וסליחה על כל השאלות הרבות

~~>

לא יעלה יותר מ1500, האייריבר 5 GB והאייפוד מיני 4GB עונים על הדרישה, אירריבר 6GB נראה לי עולה יותר, לא יודע כמה, חפשי אצל היבואנים(arcadia.co.il / i-river.co.il), האייפוד מיני 6GB והנאנו 4GB עולים 1600 ומשהו. האייפוד נאנו: הייתה בעיה באחוז(?) מהנגנים שיוצרו והנגנים הפגומים הוחלפו. האייפוד החדש שיצא זה הנאנו, פועל על פלאש(עמיד בפני טלטלות, קל יותר, קטן יותר). מחירים תמיד יורדים בהתאם לטכנולוגיה, נכון לעכשיו מבחינת נגנים בגודל הזה לא צפוייה הפתעה פרט לזן מיקרו פוטו שאמור להגיע לארץ בימים הקרובים, אלא אם אייאודיו יחליטו להפתיע אותנו.. באייריבר יש עברית מההתחלה.

zzYaelzz

New member
באמת? אז אני לא מעודכנת חח

אז לפי דעתך מה כדאי? אם אתה אומר שהנאנו בסדר אז סבבה. פשוט אני הבנתי שזה לא טוב אז כנראה טעיתי.

כמה מקום את צריכה?

משנה לך מבוסס פלאש או HDD?(פלאש עמיד יותר בפני טלטלות)

zzYaelzz

New member
4 גיגה זה מספיק

אבל גם 5 גיגה זה מצוין אני לא חושבת שמשנה לי כל כך אם זה פלאש או HDD. אבל מה שכן אני לא יודעת בדיוק את ההבדלים הבולטים בין אייריבר לאייפוד, חוץ משאחד HDD ואחד פלאש. אתה יכול להסביר לי בבקשה או לשלוח אותי לאתר שמפרט בדיוק?

~~>

HDD יש גם לאייריבר(H10) וגם לאייפוד(מיני) ופלאש רק לאייפוד(נאנו) *מדובר על 4-6GB.. נגנים מבוססי HDD לא יהרסו עם כל רעידה אבל למשל בפעולת ריצה לא מומלץ להשתמש בהם עקב הטלטלות והסיכוי לגפיעה בנגן.. נגן פלאש עמיד בפני טלטלות, קל יותר וקטן יותר. ההבדלים ביניהם: אייריבר כולל רדיו והקלטה. מסך צבע(לעומת האייפוד מיני בעל מסך שחור לבן). אייריבר בעל 16 שעות פעולה, אייפוד מיני 18 ואייפוד נאנו 15 נראה לי. לכולם יש עברית שלא מפרה אחריות והאייריבר פועל בלי תוכנה או עם תוכנה, איך שרוצים, האייפוד(על כל סוגיו) מחייב תוכנה(אייטונס), תוכנה חביבה ביותר:).

zzYaelzz

New member
כלומר עדיף נאנו

והאם נאנו דומה, חוץ מהיותו נגן פלאש, לתכונות של H10 של אייריבר?

...

את ההבדלים אמרתי, הם תקפים לנאנו ולמיני, לנאנו יש עוד כמה דברים אבל..: סיסמא, סטופר("שעון עצר" בעברית צחה P=), ואת השאר יש פה מתרגם סדרתי שבטח קרא אותם בזה הרגע והוא יוסיף..

weird dust

New member
יש כמה פונקציות מגניבות וזה בעצם אל

אני מתרגם כרגע את הסיסמא. לא היה לי כוח לשחק עם השאר יותר מידי וגם זה על האמצע ואין לי כוח לסיים. ועברית צחה זה משפט שלי לרוב

weird dust

New member
בהרבה מאמרים יש את זה

וגם בעוד כמה מקומות כשכתבתי הודעה
אבל לא נורא שטויות (חח)

matke

New member
מה עם הזן מיקרו??

נגן מאוד מאוד חמוד ועולה יחסית מעט.

למעלה