שנה טובה, שנה באה איזה לק נלבש בשבילה
ס סקרמנטה New member 31/12/10 #2 לכבוד שבת קודש, בלי נדר: את 230 של שיק ורוד עתיק סמיך ואטום. בבקבוק נראה זהה ל-307 אבל על הציפורניים - לק אחר לגמרי, ומהמם! מה שנה טובה?! אנחנו כבר אחרי חנוכה! שבת שלום ומבורך
לכבוד שבת קודש, בלי נדר: את 230 של שיק ורוד עתיק סמיך ואטום. בבקבוק נראה זהה ל-307 אבל על הציפורניים - לק אחר לגמרי, ומהמם! מה שנה טובה?! אנחנו כבר אחרי חנוכה! שבת שלום ומבורך
D Dmorrigan New member 31/12/10 #3 orly - pure petunia ברוב התאורות הוא הרבה פחות בוהק. הוא סגול טיפה יותר "מאובק".. ממש יפה התאהבתי לגמרי בפורמולה.
orly - pure petunia ברוב התאורות הוא הרבה פחות בוהק. הוא סגול טיפה יותר "מאובק".. ממש יפה התאהבתי לגמרי בפורמולה.
מ מ ס ט י ק New member 31/12/10 #4 essie limitid edition אין כמו אדום בכלל גיליתי שלאחרונה אני חוזרת לצבע האדום האהוב עלי מילדותי, שזה אומר תיקים אדומים, בגדים אדומים ומכאן גם לק אדום. שנה אזרחית טובה שתהיה!
essie limitid edition אין כמו אדום בכלל גיליתי שלאחרונה אני חוזרת לצבע האדום האהוב עלי מילדותי, שזה אומר תיקים אדומים, בגדים אדומים ומכאן גם לק אדום. שנה אזרחית טובה שתהיה!
D danra New member 31/12/10 #6 ../images/Emo187.gif Essie - Bungle Jungle אדום מטאלי שאני לא אוהבת. כתבתי עליו בפוסט כתמים אדומים. בכל מקרה, יש לי סיבה טובה להיות איתו ותגלו את זה באחד הפוסטים הקרובים.... Happy new year!
../images/Emo187.gif Essie - Bungle Jungle אדום מטאלי שאני לא אוהבת. כתבתי עליו בפוסט כתמים אדומים. בכל מקרה, יש לי סיבה טובה להיות איתו ותגלו את זה באחד הפוסטים הקרובים.... Happy new year!
D danra New member 31/12/10 #18 אני מחרפת נפשי בניסיונות עבורכן.... ../images/Emo3.gif מעניין מה תגידי כשתביני למה...