שנה טובה! :cool:

נעל

New member
שנה טובה! :cool:

גם נעל, כמובן, הייתה רוצה לאחל לכם שנה טובה ונפלאה. (מצורף קובץ) תשרדו את כל ארוחות החג (יש כאלה שיש להם כמה), נעל ;-)

e-shfiyut

New member
השאלה היא....

מאיפה הציטוט.... סתם... שנה טובה ומהנה.... חג שמח... עד 120.... ומזל-טוב... באמת, ביי לירן

אני מאחל...

שנה טובה ומתוקה... טוב על מי אנחנו עובדים?! אני מאחל שסוף סוף יעלה לבמת הפוליטיקה בנאדם אמיתי ולא מזוייף כמו כל האנטישמים שם למעלה, ושיאסר ערפת ישיג לעצמו טיפה אמון במנהיג יהודי סוף סוף - או שימות כבר הזקן המכוער.. אני מאחל שהאנשים ילמדו לסבול האחד את השני פה בארץ, ויפסיקו עם השנאה ששולטת פה. שאנשים לא ילכלכו את הסביבה כי נמאס לי לפחוד כל הזמן לדרוך על חרא במדרכה (זה לדעתי יותר חשוב משלום), ושיהיו זהירים בכבישים. ושהדתיים יעזבו את החילונים, ושהחילונים יפסיקו להתעצבן על הדתיים מכל דבר קטן. ושיפסיקו את העליה לארץ, שפשוט יסגרו את השערים לכולם מלבד אנשים שנמצאים במצוקה מדינית מסויימת (וזה תקף לכל האנשים מכל הדתות). ושהאנשים יקבלו טיפה דרך ארץ. אה כן, ושיימותו כל הפוזיונרים המכוערים שסובלים מחוסר הערכה עצמית. ולסיום, מוות לטלויזיה הישראלית ולערוץ שתיים ובכלל לכל ``סדרות המקור`` שמעתיקות מחו``ל אפילו בלי לשלם. שנה טובה :( פושע.

נעל

New member
תגיד לי שהחיוך הזה

יצא הפוך בטעות. אחרת יהיה קשה יותר לגרום לאנשים לסבול אחד את השני ולהפסיק את השנאה. לא שיש שנאה בפורום, חס וחלילה. אבל חיוך יכול לעזור. נעל ;-)

למעלה