שנה טובה

שנה טובה

אז איך אתם מסכמים את השנה שחלפה לה?

מה אתם לוקחים מהשנה שעברה כלמידה לשנה הקרובה?

מה אתם מאחלים לעצמכם לשנה הזו?

איזה החלטות אתם מחליטים לשנה החדשה?

אילו התחייבויות אתם מוכנים לקחת?

איך תיראה השנה שלכם???

rinamlo

New member
עונה

אז איך אתם מסכמים את השנה שחלפה לה?

מה אתם לוקחים מהשנה שעברה כלמידה לשנה הקרובה?

מה אתם מאחלים לעצמכם לשנה הזו?

שנרחיב את המשפחה

איזה החלטות אתם מחליטים לשנה החדשה?

הרחבת המשפחה

אילו התחייבויות אתם מוכנים לקחת?

הרחבת המשפחה - התחייבות גדולה

איך תיראה השנה שלכם???

גדולה ומושלמת

ועכשיו ברצינות , מקווה שתיהיה לנו שנה מצויינת, שרעות תתקדם ותשפר את ביצועיה, שנזכה להכנס להריון ולהחזיקו 9 חודשים שלמים ומשעמים, החשוב מכל שניהיה בריאים ומאושרים.

יקירה

אני מאחלת לך שכל משאלותייך יתגשמו השנה....
אחלה תוכניות סידרת לעצמך ואני מקווה ומאחלת שהכל ילך חלק ומשעמם...

שנה טובה טובה לכולם

איך אני מסכמת את השנה? היתה שנה מורכבת של הרבה מודעות ועבודה עצמית ולא הרבה הצלחות, שנה של סימני שאלה שעוד לא קיבלו תשובות... זו היתה שנה של שינויים, של תזוזות, של חוסר איפוס מסויים, שנה של התמודדויות לא קלות.

אני לוקחת איתי את הרוגע שהיה לי בחלקים מהזמן גם לשנה הבאה...

אני מאחלת לי לשנה הבאה שדברים יתבהרו, שיהיה יותר קל, אני מאחלת לי לישון יותר טוב בלילה, לנסות לאזן בין דרישות החיים.

אני מחליטה לעשות את הכל ברוגע, לנסות לנשום יותר טוב, לא לאבד פרופורציות, להיות אופטימית.

אני מוכנה להתחייב לשים דגש על דברים שפחות שמתי עליהם דגש השנה כדי שיתפתחו ויתחזקו.

איך תיראה השנה שלי? אני לא יודעת. אני מקווה שתהיה שנה של הרפתקאות חיוביות ואושר גדול ושתהיה שנה של בריאות ואהבה.

אני מאחלת גם לכל מי שכאן שתהיה לכולם שנה של למידה ועשייה ואופטימיות, שנה של הומור וכיף ובאמת באמת הכי חשוב שנה של בריאות בריאות בריאות.
וגם שנה של פורום פעיל ומעניין....
אוהבת את כולכם.

ה ש מ ח ה

New member
שנה טובה

בס"ד

מקווה בשנה הבאה לעשות ולהשיג הרבה יותר ממה שעשיתי השנה!
מקווה שאצליח לעשות יותר דברים עם הילדים
ולגדלם בנחת.

שנה טובה ומתוקה!

מקווה שהשנה תהיה הרבה יותר טובה מתוקה ומאושרת
שהבעל יתגבר על בעיות בברכיים ויצליח בעבודה
ושיהיו לי הרבה אנרגיות להגשים חלומות.
שהמשיח יבוא..............

דינהלה1

New member
שנה טובה לכל באי הפורום

אני באמצע הכנות אז אין לי זמן לענות לכל הסעיפים. מאחלת שתהיה שנה טובה לכולם, שנת בטחון ונחת מהילדים. ושלא נשמין הרבה ממטעמי החג

בעלי קיבל איזה ברכה

שחשבון הבנק ישמין והגוף ישאר רזה ושאלוהים לא יתבלבל בבקשות כמו שהוא התבלבל בשנה שעברה....

yaelli10

New member
שנה טובה ונפלאה

ולשאלות -

לסכם את השנה - היתה שנה מוצלחת!!! אחד הדברים הטובים ביותר שעשיתי הוא להעביר את כל הילדים מבית הספר היהודי לבית ספר ציבורי רגיל. לשם אנחנו בהרבה יותר שייכים.
כל יום הוא יום של למידה. השנה למדתי יותר מתמיד להיות אסרטיבית יותר ולא תמיד להסכים לבקשות של חברות או אנשים אחרים. וזה צעד מעולה שאיתו אמשיך לשנה הבאה. ביררתי לעצמי מי האנשים שהם חברי אמת.
מאחלת לעצמי כמו כל שנה ושנה, ולעזאזאל האיחולים האלו לא מתממשים (באשמתי) אבל השנה זה שונה, כי בחודש אפריל צעיר ילדיי מתחיל מסגרת של בי"ס (כאן מתחילים בגיל 4) ואז אוכל לעשות קצת יותר - אני מאחלת שאוכל לעבוד, או להתנדב או לעשות משהו מועיל שהוא. בשורה תחתונה, אולי קצת למצוא את עצמי.
החלטות ואיחולים מתאחדים
וגם התחייבויות.
תהיה שנה טובה, חייבת להיות כזאת!

שנה טובה לכולם כאן !

schlomitsmile

Member
מנהל
שנה מבורכת לכולם

עייפה מדיי בשביל לחשוב ברצינות על כל השאלות החשובות,
בינתיים, הנה קליפ חביב שהפשושי שלי שלח לי לכבוד ראש השנה,
מתאים לכל המיואשים מההבטחות שלא קיימו לעצמם כל ראש-שנה...

http://www.aish.co.il/h/hh/hh-video/59207612.html

למעלה