שנה טובה..
ס סוכריה סנובית New member 1/10/05 #4 ../images/Emo24.gif שנה טובה ומתוקה לכולם!!../images/Emo140.gif ואווו איזה תמונה מעלפתתת!!! באמת באמת תמונה פצצה!!!
../images/Emo24.gif שנה טובה ומתוקה לכולם!!../images/Emo140.gif ואווו איזה תמונה מעלפתתת!!! באמת באמת תמונה פצצה!!!
T the Girl of Love New member 1/10/05 #5 גמאני,עצמי ואנוכי התאהבנו בה../images/Emo99.gif ליאל. מושלמת. ^^^^^^
ס סוכריה סנובית New member 3/10/05 #8 ../images/Emo75.gifשוב חג שמח../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif שתהיו לראש ולא לזנב
../images/Emo75.gifשוב חג שמח../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif שתהיו לראש ולא לזנב
B BARSASOS New member 3/10/05 #10 חחחחח..הדר.. "אני, אוכי ועצמי" חחחחחחח..קרעת אותי :] באמת תמונה מדהיממההה!! תודה :] שנה טובה, מוצלחת ופוריה! שכל משאלותיכם יתגשמו ושיהיה רק אושר ואהבה :] אוהבת את כולכןןן!!!
חחחחח..הדר.. "אני, אוכי ועצמי" חחחחחחח..קרעת אותי :] באמת תמונה מדהיממההה!! תודה :] שנה טובה, מוצלחת ופוריה! שכל משאלותיכם יתגשמו ושיהיה רק אושר ואהבה :] אוהבת את כולכןןן!!!