שנה טובה מיוחדת מבית המלוכה שלי
שנה טובה ראשונה למשטרת ישראל שלנו, ובעיקר למרחב ירושלים, שעושים את עבודתם נאמנה ומסלקים טומאה מהרחובות ללא חת שנה טובה גם מגיע לכוחות הביטחון הצבאיים שלנו, שניסו להשתיק השנה את קול הדמוקרטיה ולסגור את "במחנה" בבת עינם, בגלל יציאה מהארון של איש צבא בכיר. שנה טובה לכל חברי הכנסת בפרט ולציבור הליברלי בכלל שמעודדים את כניסתו של עוזי אבן לכנסת בזרועות פתוחות ובחיבוק חם. שנה טובה לכל מי שכתב השנה מכתב נאצה (או אפילו הגדיל לעשות ומימש איומים) ליעל דיין, אברהם פורז, רון חולדאי, איתי פנקס ושאר האנשים המחרידים הללו שמעודדים סטיות במדינת ישראל. שנה טובה לכל איש חסוד שיורק רק למשמע המילה "הומוסקסואל" שנה טובה לכל נער שהציק השנה להומו הבית-ספרי (או הפלוגתי) שנה טובה לכל עבריין שמירר את חייו של הטרנסווסטיט השכונתי שנה טובה לכל מי שהעשיר את העברית בשלל ביטויים צבעוניים שנה טובה לכל מקלל, לכל מתנכל, לכל מחבל ולכל "גואל" שנה טובה מיוחדת לכל האנסים, הפדופילים, הנקרופילים ושאר הירקות שהקלו עלינו את חיינו ללא מנוח, וגרמו לנו להראות הרבה יותר טוב בעיניים של כ-ו-ל-ם ובכלל, שנה טובה לכל השונאים אתם יכולים להמשיך בשלכם, כי אנחנו עוד פה ואנחנו גם יודעים איך להתרבות אז שנה ורודה ורודה לכולכם ונתראה בחגיגות הגאווה של שנה הבאה נ .ב. ברור שאני לא שוכח אתכם, חברים אהובים לכם אני באמת מאחל שנה טובה ומתוקה שתמצאו השנה את האהבה המיוחלת, או להבדיל את המשגל הנכסף שתצליחו בכל מקום, תמצאו את האושר בעבודה ואת השקט בבית שתצחקו ותחייכו הרבה יותר השנה ושיהיה שלום, אמן