שנה טובה
לכולכן! שאלה דחופה

שנה טובה ../images/Emo74.gif לכולכן! שאלה דחופה

נכון שאמרתי שעד שעוברים שבועיים מאז ההזרעה אני לוקחת לי"פסק זמן", אבל גם חל באמצע ראש השנה והייתי חייבת לאחל לכל אחיותיי ובני-זוגן שנה נפלאה של פוריות אדירה, ומהיום, גם, לצערי (או לחרדתי) לשאול שאלה: אני נמצאת כרגע 9 ימים לאחר ההזרעה והיום בבוקר הופיעו לי "נקודות דם קטנטנות (אתן יודעות - כאלו שרק(!) מי שעוברת טיפולים יכולה לראות
) והתחלתי קצת לדאוג... ממה שאני יודעת - המחזור אמור להגיע 14 יום לאחר הביוץ לפחות(!!!) ואין שום ספק שהביוץ שלי נמדד במדויק, ככה שאם מישהי חוותה את זה, לטוב וכמובן לרע, אשמח לקבל תשובות ממנה. השאלה שלי, בעצם, היא האם אני צריכה בכל זאת לבצע בדיקת בטא בתחילת השבוע, כמתוכנן, או שאם יש דימום אוליי פשוט לותר על מה שבעצם ידוע-מראש?? אשמח לתשובות מהירות.

מרב.

New member
רומיקה |רימון|

שנה טובה גם לך, חמודתי, ושתהיה זו שנה שתתחיל ברגל ימין.. אשר לכתמי הדם, מבחן הרורשאך שמציבים לנו עתבינו הרעועים בכל חודש מחדש: אלו יכולים להיות כתמי דם ישנים, יכולים לנבוע אולי מהשרשה, ויכולים גם לבשר על מחזור שהולך ומתקרב- צר לי, אין חדשות מרעישות, ואין דרך לקבוע מה משלושת האפשרויות מייצג את כתמי הדם שלך. עצתי: להמתין. כמה בנאלי ובלתי אפשרי, אה? אבל אין מה לעשות. מה שיבוא- יבוא, ואין הרבה איך לשנות או להילחם בזה. אם המחזור יגיע פחות מ-14 יום מהביוץ, ידעי את הרופא שלך, זה עשוי להעיד על חוסר תפקוד של הגופיף הצהוב. מקוה שתעמדי במתח, רומיקה, אני יודעת איזה רכבת הרים הנפש מייצרת עבורינו בימים האלו. מקוה שתתעלי, ומקוה שמתנת ראש השנה המתוקה תגיע כמה ימים אחרי החג... (אחרת ניפגש בתור לשאיבה
)
ענק, ילדה, לימים הבלתי אפשריים האלו, מרב

אחותי, אגב גופיף צהוב... ../images/Emo55.gif

מאז ה-IUI אני לוקחת כמות היסטרית של כדורים וגינליים ליום על מנת לשמור על אותו גופיף "מעפן" ככה שכדאי לו מאוד (!!!!!!!) להזהר ממני אם הוא פה מתחיל לעשות לי בעיות! בגלל זה אגב, שאלתי אתכן, כי אוליי בכלל אין טעם שאמשיך בכך. נראה לי שאחכה עד אחרי החג ואז אשאל את הרופא שלי. (אוף - החג נראה פתאום כל כך כל כך ארוך). אגב - שמעתי שהיה
של מפגש!

מרב.

New member
כדאי מאוד שישתלם לך שלא באת למפגש

ואני אעביר דיבור עם הגופי הצהבהב הזה
אל תפסיקי תמיכה הורמונלית רק על סמך נקודה וחצי מיקרוסקופית. את יודעת, It ain´t over till the fat lady sings the blues אז חכי לשיר הסיום שלך, בכי בסימפוניה
קדימה רומי, תפתיעי אותנו, תרגשי אותנו!
מרב

yaelhul

New member
רומי יקרה, בכל הטיפולים שעברתי,

המחזור הגיע לפני הזמן, כך שה´שבועיים מהביוץ בדיוק´ אינם כל כך מדויקים אחרי הכל, או שהיה ביוץ עצמאי לפני שקיבלת כוריגון. הדימומים הזעירים יכולים להעיד על וסת קרבה או על הריון בתחילתו. אני יודעת שאי הודאות מוציאה מהדעת. ככה אני הייתי בשבועיים האחרונים, אבל הכי טוב שתעשי בדיקת בטא כדי להיות בטוחה (אלא אם כן הגיע המחזור במלוא עוצמתו). מקווה שאת טועה ושיהיה בהצלחה. שנה טובה. יעל.

ligo

New member
מנסיוני

לרומי אחד הדברים שמפריעים לי מאוד בכל התהליך הזה, זו העובדה שהגוף שלנו לא עובד במדוייק- זו הביולוגיה, כך שתיאורטית הווסת אמורה להגיע 14 יום לאחר הביוץ, אבל בפועל זה לא מספר ברזל. מהנסיון הדל שהיה לי עד כה (2 הזרעות) הכתמים הקטנים האלה הפכו לווסת תוך יומיים. אני מקווה שזה לא יהיה כך אצלך, אבל צריך פשוט לחכות בסבלנות. וכן, אני יודעת כמה זה קשה...

אפרת**

New member
מה פתאום לוותר על הבטא?!

חס ושלום! לעשות גם לעשות בדיקת בטא. הנקודת דם אולי היא דווקא סימן חיובי... הלוואי. המון הצלחה אפרת.

למעלה