רומי המקורית
New member
שנה טובה ../images/Emo74.gif לכולכן! שאלה דחופה
נכון שאמרתי שעד שעוברים שבועיים מאז ההזרעה אני לוקחת לי"פסק זמן", אבל גם חל באמצע ראש השנה והייתי חייבת לאחל לכל אחיותיי ובני-זוגן שנה נפלאה של פוריות אדירה, ומהיום, גם, לצערי (או לחרדתי) לשאול שאלה: אני נמצאת כרגע 9 ימים לאחר ההזרעה והיום בבוקר הופיעו לי "נקודות דם קטנטנות (אתן יודעות - כאלו שרק(!) מי שעוברת טיפולים יכולה לראות
) והתחלתי קצת לדאוג... ממה שאני יודעת - המחזור אמור להגיע 14 יום לאחר הביוץ לפחות(!!!) ואין שום ספק שהביוץ שלי נמדד במדויק, ככה שאם מישהי חוותה את זה, לטוב וכמובן לרע, אשמח לקבל תשובות ממנה. השאלה שלי, בעצם, היא האם אני צריכה בכל זאת לבצע בדיקת בטא בתחילת השבוע, כמתוכנן, או שאם יש דימום אוליי פשוט לותר על מה שבעצם ידוע-מראש?? אשמח לתשובות מהירות.
נכון שאמרתי שעד שעוברים שבועיים מאז ההזרעה אני לוקחת לי"פסק זמן", אבל גם חל באמצע ראש השנה והייתי חייבת לאחל לכל אחיותיי ובני-זוגן שנה נפלאה של פוריות אדירה, ומהיום, גם, לצערי (או לחרדתי) לשאול שאלה: אני נמצאת כרגע 9 ימים לאחר ההזרעה והיום בבוקר הופיעו לי "נקודות דם קטנטנות (אתן יודעות - כאלו שרק(!) מי שעוברת טיפולים יכולה לראות