שנה טובה

שרון123

New member
שנה טובה../images/Emo74.gif../images/Emo75.gif

אני חושבת שלכולנו אלה ימים קשים במיוחד. ימים של געגועים ועצב וכעס ארוחות החג, האופטימיות והשמחה שמסביב, כולם מדגישים את הכאב ואת החסר. ובכל זאת אני מתעקשת, ולא מוותרת לעצמי רוצה לאחל לכולנו שנה טובה יותר, שנה אפשרית יותר שנה של בריאות, ושמחה ככל האפשר שנה של התקדמויות והצלחות. שנה של הגשמת חלומות מקווה להצליח להסתכל קדימה בתקווה ולהצליח לשמוח במה שיש, יותר מהכאב על מי שאין

ETTY12

New member
שנה טובה בריאה ומבורכת../images/Emo140.gif

לכל חברי וחברות הפורום שנה טובה - הכי חשוב בריאה כל מה שאני רוצה לעצמי -מאחלת לכולכם.

liat1953

New member
../images/Emo74.gifשנה טובה לכולם/ן../images/Emo75.gif

תהא שנה זו קלה יותר מקודמתה שתהא בריאה יותר וקלה יותר לנשיאה שנה בה הרבה שמחות ליקירנו מי יתן וכל שנאחל אחד לשני יתגשם ממני אמא של ניר,המתגעגעת עד כאב ומיחלת להפגש ולו רק בחלום. ♥

eaz1514

New member
../images/Emo24.gif שנה טובה ../images/Emo74.gif

בדיוק בגלל שכלכך קשה לנו לשמוע ולהשמיע את ה"שנה טובה/חג שמח" ובכל מקום המילים יוצאות ונשמעות כלאחר יד, כאן לגיטימי לאחל שנה טובה, מותר לנו להנות מארוחת החג עם המשפחה כשהעין פוזלת לכיוון המקום הריק והדמעה עוצרת לפני שהיא יורדת, כשהגרון חנוק, לנו מותר, אנחנו לא שוכחים לרגע שהמשפחה לא תחזור להיות מה שהיתה. אז חברותי וחברי היקרים שנה טובה לכולם, שנה של בריאות , שנה של שמחות ובשורות טובות ושהילדים שלנו
תמיד יהיו גאים בנו ובהחלטות שלנו בחיים.
לכל הנוסעים והנוסעות, נסיעה טובה, תבלו, תנקו את הראש ותחזרו עם כוחות מחודשים ליום של "אחרי החגים". אוהבת את כולכם
. אילנה, אמא של רונן

חיה אש

New member
שנה טובה לכולם

ואכן כמו שכתבת שרון מקווה שכולנו נצליח להסתכל קדימה

שנה טובה../images/Emo140.gif

אצלנו ראש השנה חג קשה במיוחד. דרור שלנו הלך מאיתנו 5 ימים לפני החג וביום ראשון היתה אזכרה. 4 שנים והכאב כל כך גדול והגעגוע בלתי נתפס. מאחלת לכולם שנה שלווה יותר ורגועה יותר וכמובן הרבה בריאות. תמיד.

חיה אש

New member
../images/Emo16.gifלזכרו של דרור../images/Emo201.gif

איתך בימים קשים אלו.... פנה, שתהיה לכם שנה טובה וממך אני למדתי להסתכל קדימה ,תהני משנת הלימודים הראשונה של הפצפון וכמובן מהמשוחרר הרבה בריאות אוהבת

יפית מן

New member
אני אחרי שפעת מקסיקו ,לא קל אבל ב,ה עבר

לא היה לי כוח אפילו לשבת ולהביט על ההודעות הייתי גמורה אפיסת כוחות שאין למעלה ממנה ולכן פיספסתי המון הודעות שרק עכשיו ראיתי ראשית שמחתי לקרוא שפוריה ילדה שעה טובה ומוצלחת פוריה הרבה מזל טוב שמחת אותי מאוד תגדלי אותה יחד עם בן זוגך ובנך ותראו הרבה אושר מכאן להלאה. לאילנה-לה לקראת נסיעתך סעי לשלום חזרי בשלום ותהני מכל רגע כי זה מגיע לך מאוד את המעודדת שלנו ולכן תחסרי לנו מאוד אני כבר מצפה לבואך אחרי הרבה פגישות עם אוהביך ולכולם שנהטובה ומתוקה,תכלה שנה וקללותיה-תחל שנה וברכותיה אני מאוד חלשה ירדתי ב10 ק"}ג לכן אסים לכולכם חג מועיל ושנכתב ונחתם לחיים טובים ולשלום ממני יפית סבתא של מאור ילד של אור

ETTY12

New member
וואו יפית- הרבה בריאות

אני מקווה שתחלימי במהרה ותחזרי לכוחותייך. שנה טובה בריאה ומאושרת.

eaz1514

New member
יפית, תודה על הטלפון, שנה טובה ומבורכת ../images/Emo74.gif

אל דאגה , אני אהיה רחוקה
אבל עין בציון צופיה
, אינטרנט
יש בכל מקום אם כי לא בעברית אבל ד"ש מדי פעם תקבלו ממני .
תחזיקו מעמד, זמן לא קל לכולנו אבך גם זה יעבור. שנה טובה, רק בשורות טובות אילנה אמא של רונן

דנדוש2009

New member
גם אני לא מוותרת ורוצה לאחל לכולנו

שנה טובה ומאושרת שנה של שלווה - שנה לנשמה

למעלה