שנה טובה ! אין כאן עדיין הרבה אנשים, אבל שנה טובה לכל החברי הפורום החדש ולאלה שיצטרפו!
P PopPy New member 25/9/03 #1 שנה טובה ../images/Emo75.gif../images/Emo74.gif../images/Emo55.gif! אין כאן עדיין הרבה אנשים, אבל שנה טובה לכל החברי הפורום החדש ולאלה שיצטרפו!
שנה טובה ../images/Emo75.gif../images/Emo74.gif../images/Emo55.gif! אין כאן עדיין הרבה אנשים, אבל שנה טובה לכל החברי הפורום החדש ולאלה שיצטרפו!
K King Of Kromags New member 25/9/03 #2 שנה טובה לכווווווולם!../images/Emo160.gif../images/Emo103.gif אני מניח שזו הודעה אחרונה שלי לפני שאני יוצא לשדה, אז תתנהגו יפה, ותקשיבו למה שאתי אומרת לכם!
שנה טובה לכווווווולם!../images/Emo160.gif../images/Emo103.gif אני מניח שזו הודעה אחרונה שלי לפני שאני יוצא לשדה, אז תתנהגו יפה, ותקשיבו למה שאתי אומרת לכם!
L Lettuce Girl New member 27/9/03 #3 ../images/Emo55.gifשנה טובה../images/Emo15.gif עבודה של דניאל...[buffgirl]
ל להלה לאנד New member 3/10/03 #4 ../images/Emo75.gif../images/Emo74.gif../images/Emo55.gifשנה טובה לכולם../images/Emo70.gif נחשו מי הזוג האהוב עליי? so meant to be! כמו באפי ואנג'ל!
../images/Emo75.gif../images/Emo74.gif../images/Emo55.gifשנה טובה לכולם../images/Emo70.gif נחשו מי הזוג האהוב עליי? so meant to be! כמו באפי ואנג'ל!