שנה טובה

שנה טובה ../images/Emo75.gif ../images/Emo74.gif

מה תאחלו לעצמכם? להיות לראש ולא לזנב
למצוא את האחד או האחת
להגיע לטופ
לגרום לשינוי
ספרו על החלומות והתקוות שיתגשמו השנה

ר ו ת 5 5

New member
אורלי יקרה,פורום נכבד

הייתי מאוד שמחה ,אם הפורום פה הייה יותר פעיל. כפי שראיתים נכנסתי מס' פעמים. ולא ממש הגיבו אליי. אני מאחלת לכל בית ישראל שנה טובה. המשאלה שלי ,שלאנשים יהייה יותר אכפת מסביבבת המגורים שלהם. שיהיו,יותר אדיבים איש לרעהו. שיגלו חמלה כלפי אנשים ובעלי חיים. אני טיפוס חברותי,ואיכפתי.. אני מאוד מעריכה, את מה שראש העיר עשה למען האזרחים. אבל הם, התושבים (בלי הכללות) ממש לא שומרים על הנוי והטיפוח. פה ליד ביתי יש מתנס. בשישי בערב,עושים מנגל מול בית הכנסת. לא שאני דתית,אבל חונכתי לכבד את רגשות הזולת. בבוקר שבת,שאני יורדת עם הכלבים, הדשא,נראה כמו מזבלת חיריה. כואב הלב,פועלי הנקיון,מנקים משקים ומטפחים. וזה מחזיק בקושי יומיים. ומה שעוד יותר מטריף,שממש שם יש כמה פחי אשפה מעץ. ושרפו אותם.וגם יש את המכולות הגדולות האלה לזבל עירוני. ממש קרוב. בקבוקי זכוכית מנופצים,על האספלט. גם כלבים מסוכנים,מסתובבים ללא רצועה.וללא מחסום. איני פוחדת מכלבים. אבל את הכלב שלי,נשכו פעמיים איחולי שנה טובה לכווווווווווווווולם רות מקווה שמישהו ייקח על עצמו לטפל בעניין. אני מאימינה שיש המון ,המון אנשים טובים בבת ים.

את לא אשמה..!

ובטח לא העיריה! יש לנו כאן בבת ים, חולון המון עולים חדשים שזאת המנטליות שלהם‎.. מקווה שבסופו של דבר הם יגיעו לרמה שלנו הישראלים! שנה טובה לכולם!!

shno

New member
אוי אברוך!

איזו הודעה גזענית ומתנשאת!

shno

New member
../images/Emo6.gif

מה הקשר לזה שאני עו"ד? האם זה אומר שבגלל היותי חבר לשכת עורכי הדין, אני מנוע מלדבר ולהתבטא כאחד האדם? ואם לא הבנת את הקשר, בוא אני אסביר לך כדי שתבין: 1. ההודעה שלך גזענית - "המון עולים חדשים שזו המנטליות שלהם". אתה פסיכולוג? ראיינת את כולם? הנתון הזה, שזו "המנטליות שלהם" מעוגנת במחקר? או שהיא מעוגנת רק בדעותיך הקדומות? 2. ההודעה שלך מתנשאת - "יגיעו לרמה שלנו הישראלים". קודם כל - הם ישראלים בדיוק כמוך וכמוני. הגם שלא נולדו כאן, הם עלו מכוח חוק והתאזרחו מכוח חוק והעולים הם ישראלים לכל דבר ועניין, בעלי זכות הצבעה, בעלי תעודת זהות ובעלי דרכון ישראלי. דבר שני - עם ישראלים כמוך, נראה שהרמה "שלנו" רק הולכת ויורדת, אז על איזו רמה אתה מדבר בדיוק? וכי מעולם לא פגשת "ישראלי" שקילל? שזרק אשפה סתם כך באמצע הרחוב? שנקט באלימות כלפי זולתו? האם בתי הכלא מלאים בעולים חדשים ואין למצוא בהם אף לא "ישראלי" (כהגדרתך) אחד לרפואה? אתה אדם גס רוח, בעל דעות קדומות, שמוטב כי ילמד מעט דרך ארץ וכבוד לזולת טרם יעיז לשים עצמו באיזה מקום נעלה, גבוה מעל אחרים. זה היה מספיק "עורכדיני" בשבילך? או שאתה רוצה גם ציטוטים מהחוק ומהפסיקה? (וכדי להרגיש עו"ד אמיתי, אפילו לבשתי לכבודך את גלימת המשפט שלי עת כתבתי את הודעתי זו)

שנה טובה לערי הפורום הזה...../images/Emo74.gif../images/Emo75.gif

בס"ד ובכלל לכלל עם ישראל היקר והקדוש. שנרבה אהבה ושלום בינינו,שתהיה זו שנה המשופעת בגשמיות וברוחניות. שנה של בטחון אישי ושלום מחוץ ומבית. אמן!

למעלה